Monica Tatoiu, înscrisă fără știrea ei în AUR și jignită

Monica Tatoiu, cunoscuta femeie de afaceri, s-a plâns că a fost înscrisă fără știrea ei în Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR). În momentul în care a publicat incidentul pe pagina sa de Facebook, a fost insultată grosolan de simpatizanţii noii formaţiuni parlamentare.

„Am primit mail aseară, am fost felicitată pentru adeziunea la AUR. După care urmează conturi, la ce organizaţie să mă duc (…) A fost folosită adresa mea personală de mail. Am firmă care se ocupă cu chestia asta. Am lucrat în multi-level. Ştiu cum se recrutează. Cum se recruta, că acum nu se mai poate, cu legea de protecţie a datelor personale. Am sărit în sus“, a scris Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu: „Am fost înjurată în toate felurile, cu limbaj de galerie“

Femeia de afaceri susține că a fost jignită după ce a făcut public întâmplarea.

„Mâine-poimâine mă trezesc în băgată într-un (…) dintr-ăsta care omoară (…) şi pe urmă trebuie să răspund în faţa legii. Nu se poate aşa ceva în România secolului 21. Am pus pe Facebook şi am fost înjurată în toate felurile, cu limbaj de galerie. Ce părere are dl. Simion despre toate acestea?“, precizează Monica Tatoiu.

George Simion își cere scuze

Co-președintele AUR George Simion și-a cerut scuze pentru cele întâmplate, dar spune că nu are nicio vină și că, poate, înscrierea în AIR ar fi fost un lcuru bun pentru ea.

„Regret sincer că aţi fost jignită. Nu-mi dau seama cine v-a folosit adresa de e-mail. Noi avem un formular de adeziune pe care-l completează orice român, după care urmează anumiţi paşi. Suntem foarte tehnologizaţi. Formularul este public, oricine putea folosi adresa dumneavoastră de e-mail. N-avem noi nicio vină că cineva a încercat, poate, să vă facă un lucru bun, să vă înscrie în AUR. Dar, staţi liniştită, la noi se devine membru … Sunt nişte paşi de completat. Nu trebuie, d-na Tatoiu, înţeleg că nu doriţi să deveniţi membru. Ar trebuie să cercetaţi cine v-a folosit adresa…Să ajutăm autorităţile să identifice cine a completat formularul pentru dumneavoastră”, a zis George Simion. … https://www.bzi.ro/monica-tatoiu-inscrisa-fara-stirea-ei-in-aur-si-jignita-4085999?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ