8 C
Vaslui
08-dec.-2022

Monstrul din Husi a înjunghiat o femeie în timpul unei partide de sex-judecãtorii l-au lãsat în libertate!

- Advertisement -

DEMENTÃ Ciolpan, asasinul care a violat si ucis cele douã femei din Germania si Austria, si-a arãtat latura psihopatã, marcatã de un comportament sexual deviant, încã de acum 12 ani, însã magistratii l-au tratat cu o incredibilã superficialitate. În 2005, într-un apartament din Iasi, zona Podu Ros, a bãgat cutitul într-o femeie, chiar în timpul actului sexual. În ciuda gestului sãu socant, a scãpat doar cu o retinere de 24 de ore, instanta refuzând propunerea procurorilor de a-l aresta preventiv. Ulterior, Ciolpan nu a plãtit niciodatã pentru fapta sa. Povestea de atunci are detalii incendiare: fata de 23 de ani, Ionela, era o prostituatã din judetul Bacãu, stabilitã într-o garsonierã din Iasi, pe care Ciolpan Dorinel Cãtãlin o gãsise la “micã publicitate”. Chiar în timpul actului sexual, dupã cum a declarat femeia anchetatorilor, Ciolpan i-a înfipt un cutit în piept. Numai norocul a fãcut ca Ionela sã scape cu viatã. Lãsat liber, individul a atacat din nou, omorând cele douã femei, în 2014 si 2016. Anchetatorii germani însã sunt siguri, bazându-se pe experienta unor asemenea cazuri, cã Ciolpan a mai fãcut si alte asemenea crime.

Pare greu de crezut, dar huseanul Ciolpan Dorinel Cãtãlin, acuzat de uciderea celor douã tinere, întâlnite în drumurile sale de camionagiu prin Europa, si-a arãtat si în România latura deviantã. În ciuda gravitãtii unei fapte comise în 2005, magistratii au fost nepermis de îngãduitori cu individul. Concret, în 2005, Ciolpan, care avea 28 de ani la acea vreme, a înjunghiat o femeie în Iasi, în conditii care i-au uimit pânã si pe procurori. Bãrbatul i-a bãgat femeii un cutit în piept, chiar în timpul unui act sexual. A fugit apoi din apartament, abandonându-si victima într-o baltã de sânge. În graba sa, a lãsat usa întredeschisã, iar o vecinã a dat sã intre si a zãrit-o pe Ionela zãcând la podea. A sunat imediat Salvarea si, ca printr-o minune, fata a fost operatã si a scãpat cu viatã. Ciolpan s-a ascuns vreme de trei sãptãmâni de procurorii care îl cãutau cu înversunare. L-au descoperit cu greu, l-au retinut pentru 24 de ore, apoi s-au dus la Tribunalul Iasi, pe 22 mai 2005, cu propunere de arestare preventivã. Instanta, în mod absolut ciudat, a decis ca Ciolpan sã nu fie arestat preventiv, ci sã fie cercetat în stare de libertate. Martorii de atunci au spus cã instanta s-ar fi lãsat complesitã de hohotele de plâns ale sotiei lui Ciolpan, care si-a sustinut sotul, a spus cã îl iubeste si cã are cu el un copil mic, pe care singurã nu l-ar putea creste. Degeaba au contestat procurorii decizia, cã Ciolpan Dorinel Cãtãlin a fost lãsat liber, iar dosarul cu tentativa de omor…s-a evaporat!

În timpul actului sexual, Ciolpan, brusc, a scos cutitul si a lovit femeia

Procurorii ieseni au fãcut eforturi mari pentru a-l prinde atunci, în 2005, pe Ciolpan. La fata locului, acesta nu lãsase decât o hainã ponositã, care i-a indus putin în eroare. Si-au dat însã seama cã, dacã ar fi fost un boschetar, autorul nu prea avea ce sã caute la o prostituatã consideratã “de lux”, precum Ionela. Când l-au prins, Ciolpan a fost nevoit sã recunoascã. A spus cã a vrut sã aibã o orã de amor cu o prostituatã si cã pe Ionela a gãsit-o printr-un anunt la mica publicitate. A ajuns în zona Podu Ros, la etajul cinci al blocului de deasupra magazinului “1001”, unde femeia avea închiriatã o garsonierã. Aici, povestea lui si a Ionelei diferã diametral. El a sustinut cã o a treia persoanã l-ar fi atacat cu un par, de aceea ar fi ripostat cu cutitul. Ionela a povestit însã, când si-a revenit, cã lucrurile au stat altfel: bãrbatul a venit, au început sã întretinã relatii intime, iar în timpul actului, Ciolpan a scos un cutit si i l-a bãgat în piept, fãrã a-i spune vreun cuvânt. A apucat sã se fereascã de urmãtoarele lovituri, iar el a fugit. Ea a cãzut jos, a pierdut mult sânge si a avut noroc de vecina care a gãsit-o între viatã si moarte. Nimeni nu s-ar fi asteptat ca instanta sã nu decidã arestarea preventivã a lui Ciolpan, având în vedere datele, dar totusi acesta a scãpat, inexplicabil, fãrã pedeapsã. Unii spun cã prejudecãtile pe care le mai aveau la acea vreme si unii judecãtori au fãcut ca viata unei prostituate sã nu cântãreascã la fel ca oricare altã viatã, într-o asemenea anchetã.

Detinutii germani l-au bãtut pe Ciolpan, furiosi pentru crimele comise de acesta

Rãmâne ca anchetatorii sã vadã dacã în 2000 – 2004, cele patru femei violate, ucise si abandonate în pãdurile din judet, au legãturã cu Ciolpan, mai cu seamã cã însusi tatãl individului recunoaste cã în acea perioadã, fiul sãu cãra lemne cu o Dacia Papuc de la pãdure. Având în vedere probele ADN, este clar cã Ciolpan rãmâne principalul suspect în cazul mortii lui Caroline si Lucile, cele douã femei din Germania, respectiv Austria, violate si apoi ucise cu bestialitate. El se aflã în prezent în detentie, într-un centru din Germania. A fost mutat dintr-o închisoare din Freiburg, pe 7 iunie, dupã ce detinutii, furiosi de sadismul cu care Ciolpan a ucis cele douã femei, l-au bãtut. I-au rupt coastele, i-au scos un dinte si l-au lovit grav peste fatã. A fost internat la Spital, apoi mutat în alt centru, unde este monitorizat în permanentã. Anchetatorii germani au spus cã vor trimite probele ADN în toatã Europa, acolo unde sunt cazuri de femei violate si ucise, pentru cã ei au suspiciunea cã Ciolpan ar mai fi comis asemenea fapte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.