Monstrul din Loch Ness, văzut în timpul unei excursii cu barca! Oamenii au rămas fără cuvinte: „Avea cel puțin 10 metri!”

Turiștii din Loch Ness au rămas șocați după ce au văzut în timpul unei excursii cu barca un monstru imens în lac. Legenda din Loch Ness îi intrigă pe oamenii de știință, dar recent un grup de experți speră că va dezvălui ce se ascunde în adâncurile lacului din nordul Scoției.

Monstrul din Loch Ness, văzut în timpul unei excursii cu barca! Oamenii au rămas fără cuvinte: „Avea cel puțin 10 metri!”

Monstrul din Loch Ness a șocat lumea de secole întregi, dar nimeni nu a reușit să arate realitatea. Astfel, recent a fost lansată o dovadă care este declarată ca fiind cea mai convingătoare de până astăzi. Un grup de turiști care se aflau cu barca pe lacul din Scoția a avut parte de o surpriză șocantă în timpul călătoriei. Aceștia au captat o imagine sonoră care cuprinde o creatură de peste 10 metri, la aproximativ 170 de metri adâncime. Această imagine este asemănătoare cu monstrul care a devenit o legendă în Scoția.

Pasagerii erau destul de entuziasmati pentru ca tocmai observasem un vultur de mare, dar apoi am vazut pe sonar ceva mai atragator. A fost chiar in mijlocul lacului, la aproximativ 170 de metri in jos. A fost mare, cel putin 10 metri. Contactul a durat 10 secunde in timp ce eram in trecere. Sunt pe lac de la 16 ani si nu am vazut niciodata asa ceva, a declarat Ronald Mackenzie, deținătorul bărcii. …https://redactia.ro/monstrul-din-loch-ness-vazut-in-timpul-unei-excursii-cu-barca-oamenii-au-ramas-fara-cuvinte-avea-cel-putin-10-metri-65761
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ