24.3 C
Vaslui
01-iul.-2022

„Mortal Kombat” pe ulițele din Bulboaca, în direct la TV!

RUȘINOS… Maricel din comuna Deleni și soția sa au fost convinși că vor face o treabă foarte bună, dacă se duc la televizor, ca să își prezinte în detalii daravela pe care o au cu niște consăteni.

LE PLACE LA TV… O fi având și Acces Direct o apetență deosebită pentru subiectele din județul Vaslui, dar adevărul este că și vasluienilor le cam place la televizor! O dovedesc cu vârf și îndesat cei care îi caută pe producători, cu scopul de a-și spăla rufele în văzul țării. Cel mai recent caz cu vasluieni de felul acesta a venit din comuna Deleni, unde membrii unei familii au apelat la emisiune, pentru a se răfui „în direct” cu niște consăteni cu care se bat ca chiorii de prin 2019 până în prezent. Au mai prezentat și câteva imagini absolut jenante de pe o cameră de supraveghere, care a surprins bătaia între băutorii recalcitranți din fața cârciumei sătești. De atât au avut nevoie producătorii de la Acces Direct, care au titrat, bucuroși: „Mortal Kombat pe ulițele din Vaslui”. Ce mai conta că droaia de certăreți erau, de fapt, într-un cătun numit Bulboaca, dacă lor le venea atât de bine să pună iar eticheta pe întreg județul. Și totul din cauza acestor oameni, care, ca și vestiții Vulpița și Viorel Stegaru, nu înțeleg că Acces Direct nu îți rezolvă absolut nicio problemă personală, ci doar… te face de râsul României!

Maricel din comuna Deleni și soția sa au fost convinși că vor face o treabă foarte bună, dacă se duc la televizor, ca să își prezinte în detalii daravela pe care o au cu niște consăteni. Din 2019 până în prezent, a spus Maricel, a luat bătaie de vreo trei ori de la niște persoane din sat, cu care se află în vrăjmășie, aparent, fără motiv. Ca totul să fie mai convingător în fața producătorilor emisiunii Acces Direct, omul a adus și niște poze însângerate, ca din filmele de groază, ba chiar și filmul uneia dintre bătăi, așa cum a fost el surprins de o cameră de supraveghere de la crâșma din sat. Imaginile în sine își spuneau și ele povestea, cumva separată de cea relatată de Maricel și de soția sa. Bătaia petrecută ziua în amiaza mare cu pumnii, cu picioarele, ba chiar și cu o ladă de bere, între oameni care, de la atâta băutură, nu păreau să mai știe care pe cine lovește, indica o lume primitivă, în care agresivitatea și alcoolul rămân numitorul comun. Pe postul național de televiziune au rulat minute bune aceste imagini, iar producătorii au ținut în permanență pe ecran numele județului Vaslui. Cei prezenți în studio nu conteneau cu exclamațiile în fața „măcelului”, iar Maricel și soția nu conteneau să dea cu nesaț detalii despre bătaie, despre adversarii lor, dar și despre cât de corupți ar fi avocații, polițiștii și procurorii din județ. „Dar văd că după ce v-au bătut acolo în fața cârciumei, ei au plecat, dar s-au întors, de ce?”, întreabă moderatoarea emisiunii. „Că eu am început să le spun, lasă că vă aranjez eu”, a explicat, senin, Maricel. „Ce fel de oameni sunt acolo?”, intervine, insinuant, una dintre invitate. După multe și jenante alte detalii despre acest conflict care niciodată nu ar fi trebuit să apară la TV, subiectul a fost încheiat, iar reclamanții din Deleni au rămas exact așa cum au venit: fără nicio rezolvare. Numai că dorința lor de a se răfui cu consătenii la televizor și de a-și spăla rufele în văzul lumii a contribuit iarăși, din plin, la umilirea unui județ întreg. Ce poate crede un privitor despre vasluieni, când vede asemenea imagini de la noi din județ la TV?, se întreabă, dezamăgiți, vasluienii de bun-simț.

„Degeaba se străduiesc elevii olimpici să ia premii naționale, degeaba se fac lucruri bune, dacă vine un caz de sălbăticie extremă ca acesta la TV și a distrus tot ceea ce s-a clădit pozitiv”

Acest aspect nu le-a scăpat internauților, care, pe contul oficial al emisiunii Acces Direct, și-au spus punctul de vedere. „Nici voi nu sunteți mai breji. Eu îi cunosc pe toți. Parnavel și Stanciu sunt la fel. Se înjură, se vorbesac de rău și când se prind, se bat pe unde apucă. De ce nu mă ia nimeni pe mine la bătaie? Pentru că îmi văd de treabă. Dar voi vă stârniți unii pe alții. Puneți mâna și fiți serioși, nu mai vorbiți unii de alții, că o să ajungeți la pușcărie”, le-a scris Irina. „Ne-ați făcut satul de rușine și tot județul. V-ați făcut de râsul țării, cu prostiile voastre, și pe noi la fel. M-a întrebat soacra-mea dacă sunteți de la mine din comună, când a auzit de Deleni de la Vaslui, dar mi-a fost rușine să recunosc. Am zis că nu”, a reacționat și Radu. „Oameni buni, de ce vă duceți toate mizeriile voastre personale la televizor? Oare nu vă gândiți că faceți de rușine un județ întreg? Vedeți cum au scris că ne batem pe ulițele din Vaslui? Rezolvați-vă, măi, problemele civilizat, nu vă mai duceți la televizor, că ne e rușine de voi, ne e rușine cu bătăi, cu cuțite, cu bătură etc. Voi sunteți cîțiva din satele de după dealuri, dar toată țara crede că noi toți din Valsui suntem la fel. Bateți-vă acolo, în văgăuna voastră, dar nu mai ieșiți să faceți de râs județul”, a spus și Cristian. „Oare vouă, care vă arătați cu probleme din acestea la TV, nu vă e rușine? Nouă ne este, să știți. Degeaba se străduie elevii olimpici să ia premii naționale, degeaba sportivii fac lucruri bune, un liceu sau niște voluntari realizează ceva, ori vreun primar, ori niște profesori, dacă vine la televizor un caz de sălbăticie extremă și a distrus tot ceea ce s-a clădit pozitiv, printr-o singură emisiune de la Acces Direct. Păcat. Nu îi mai primiți, vă rugăm”, a scris și Larisa.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. V-ati gasit voi (Vremea Noua) sa comentati de Acces Direct ca ne face judetul de tot râsul,voi aia care nu aveti subiecte de pulbicat la ziar si luati toate rahaturile de articole de prin toata tara si le publicati,doar din dorinta de a vinde doua ziare in plus sau de a mai avea 5 vizualizari.Multa lume citeste doar titlul articolului,nici macar nu deschide linkul sau sa citeasca tot articolul.Cand vad ceva urat publicat de voi nici macar nu mai intru sa vad ce scrie,mi-e rusine sa mai citesc.Multe din ele am intrat din greseala si cand colo surpriza…stirea era din alte judete.Invatati sa puneti un titlu pentru ca multa lume cand vede nici macar nu le mai deschide….(iar la Vaslui….)

  2. V-ati gasit voi (Vremea Noua) sa comentati de Acces Direct ca ne face judetul de tot râsul,voi aia care nu aveti subiecte de pulbicat la ziar si luati toate rahaturile de articole de prin toata tara si le publicati,doar din dorinta de a vinde doua ziare in plus.Multa lume citeste doar titlul articolului,nici macar nu deschide linkul sau sa citeasca tot articolul.Cand vad ceva urat publicat de voi nici macar nu mai intru sa vad ce scrie,mi-e rusine sa mai citesc.Multe din ele am intrat din greseala si cand colo surpriza…stirea era din alte judete.Invatati sa puneti un titlu la un articol pentru ca multa lume cand vede nici macar nu le mai deschide….(iar la Vaslui….)

  3. Fereasca Dumnezeu de oamenii din Deleni . Toti au o problema cu scandalul si femeile niste mahalagioaice, toate una si una ,parca sunt facute de aceeasi mama. Oameni naspa la Deleni ,incercati sa nu va puneti cu mintea lor bolnava,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here