Mos Crãciun de la Episcopia Husilor, prin ploaie si noroaie, la copiii necãjiti din satele izolate (FOTO)

BUCURIE…Caravana „Dar de Crãciun” a Asociatiei „Filantropia Ortodoxã” Husi a continuat periplul sãu prin satele Fruntiseni, Grãjdeni, Vinderei, Brãdesti si Obârseni, de pe raza Protopopiatului Bârlad. Caravana „Dar de Crãciun” a adus bucurie, daruri si sperantã în casele a peste 330 de copii din satele Protopopiatului Vaslui. Masinile încãrcate de daruri ale Caravanei au ajuns la copiii din satele Gârceni, Racova, Slobozia, Rãdeni si Armãsoaia.

Pãrintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, însotit de asistentele sociale ale Asociatiei, de Mos Crãciun si de un grup de colindãtori, au ajuns luni la aproximativ 180 de copii din sudul judetului, proveniti din familii defavorizate. Cu totii au primit daruri constând în îmbrãcãminte si încãltãminte noi, de iarnã, produse de igienã personalã, pachete alimentare si jucãrii. Copiii care nu aveau niciun dispozitiv pentru a se conecta la orele de scoalã online, au primit si câte o tabletã. Pãrintele consilier Vladimir Beregoi, presedintele Asociatiei „Filantropia Ortodoxã” Husi, alãturi de asistentele sociale ale Asociatiei, de Mos Crãciun si de colindãtori, au împãrtit si marti daruri, constând în îmbrãcãminte si încãltãminte noi, de iarnã, tablete pentru cursurile scolare online, produse de igienã personalã, pachete alimentare si jucãrii. 330 de copii din satele din nordul judetului Vaslui au fost vizitati marti de Caravana „Dar de Crãciun.

„Multumim Preasfintitului Pãrinte Episcop Ignatie, pãrintilor protopopi si tuturor preotilor, donatorilor, sponsorilor si celor care s-au implicat în aceastã poveste minunatã. Datoritã bunãvointei lor, putem sã aducem mii de bucurii acestor copii si familii. Zâmbetele sufletelor curate sunt mult mai mult decât niste simple zâmbete. Ele reprezintã cel mai sincer si curat mod de a spune «multumesc»”, a afirmat pãrintele consilier eparhial Vladimir Beregoi.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ