11.6 C
Vaslui
20-mai-2022

Mos Crãciun n-are Covid, dar la Vaslui a ajuns Mos Gerilã care ne-a pus la toti în brad stele rosii | PAMFLET | VIDEO

Am aflat! Mos Gerilã s-a vaccinat. Sau cel putin asa ne spune primarul Vasluiului. Când s-a aprins superbul brad cu stea rosie în vârf, din Centrul Civic, cu o secundã mai devreme, acesta a exclamat ca un copil: „Sã fiti sãnãtosi, bucuria sã vã pãtrundã în suflet, sã vinã Mos Crãciun. Nu are Covid! Renii sunt sãnãtosi. Sã vinã în casele tuturor cu bucurie!”

Întrebarea pe care cu totii ne-o punem este urmãtoarea: Dacã Mos Crãciun ar fi avut Covid, ce ne-am fi fãcut? Nu se mai aprindeau stelutele în brazii nostri de la Vaslui? Ar fi stat mosul în izolare la Polul Nord? Iatã de ce mai este bun si câte un Mos Gerilã. Vine si mai pune câte-o stea în vârful bradului. Numai cã-s rosii precum cele din Kremlin. Magia adevãratului mos face ca stelele sã fie aurii, ca pe cer, dar nu la noi.

Cum Mos Crãciun nu are Covid, iar renii sunt sãnãtosi tun, acesta s-a cam cãrat de pe la noi si am rãmas cu Mos Gerilã, care ne-a umplut de stele rosii. Este una care sade chiar si pe Primãrie. Si de asta, dragii nostri, sã nu vã asteptati la daruri anul acesta. Pe horn, mosul comunist va arunca pentru copii doar cutiile goale frumos învelite în staniol, iar la bunici, pensii mãrite si ajutoare de cãldurã, la pachet cu o facturã atât de mare la luminã, c-o sã le trebuiascã trei pensii s-o achite.

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. @Tudor: E lumea lor, nu înțeleg că știința e fantastica, autorii scrierilor religioase nu au anticipat pina unde va evolua creierul uman și chiar animal. Ai respectul meu.

  2. Ce întrebări existențiale, e la fel ca si marele BO$$’
    Daca Mos Crăciun ar exista n-ar avea covid, e magic, face miracole
    De sfinți toată lumea știe ca nu se prinde nici o boala:))
    Pentru sănătatea lor mintala religioșii ar trebui sa aibă interzis la vizionari de filme SF, percep ca adevărate multe chestii inventate 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here