spot_img
spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
25-mai-2024

Motanul Braniște este vânătorul oficial al PSD. “Complicele” Caragață îi încarcă pușca

- Advertisement -

OFICIAL… Organizația Municipală a PSD Vaslui și-a prezentat, miercuri, candidatul la Primăria Vaslui. Este vorba despre Lucian Braniște, actualul viceprimar al municipiului, cel care în ultimii trei ani și jumătate s-a ocupat de gospodărirea orașului. Înainte de conferința de presă, social-democrații au avut o ședință de partid, în cadrul căreia fostul liberal a semnat adeziunea la PSD, apoi a fost votat în unanimitate drept cadidatul la funcția de primar.

Flancat de Valeriu Caragață, președintele Organizației Municipale a PSD Vaslui, și Ciprian Trifan, președintele Consiliului Județean Vaslui, candidatul Lucian Braniște a declarat presei că munca depusă în ultimii trei ani și jumătate, dar și contactul permanent cu cetățenii l-au propulsat în acest punct, de a fi candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Vaslui. Înainte de toate, vreau să mulțumesc întregii echipe a Partidului Social Democrat Vaslui, care a validat candidatura mea la funcția de primar al municipiului Vaslui. Dată fiind activitatea mea din ultimii trei ani ca viceprimar al municipiului Vaslui, cred că prea multe noutăți nu mai sunt de spus. Consider că munca pe care am depus-o în acest mandat și contactul permanent cu cetățenii m-au dus în acest punct, de a candida pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ. Sondajul în care am fost introdus de către Partidul Social Democrat m-a dat cu un rezultat bun, iar eu sper ca rezultatul foarte bun să îl obținem pe 9 iunie. Sunt pregătit pentru ceea ce am de făcut, iar perioada de aproape patru ani de zile petrecută în cadrul primăriei îmi dă speranțe că voi putea continua proiectele de dezvoltare ale municipiului Vaslui. Împreună cu domnul Ciprian Trifan vom face echipă pentru a cîștiga alegerile din 9 iunie, a declarat candidatul Lucian Braniște în cadrul conferinței de presă. Ciprian Trifan, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Vaslui, mizează pe întreaga echipă a partidului în lupta electorală care se arată la orizont. “În viitorul apropiat vom prezenta toți candidații la primării, întreaga echipă pe care partidul Social Democrat o propune pentru următorii patru ani de administrație publică. Și eu și Lucian avem foarte multe proiecte pentru municipiul Vaslui, eu și pentru județ, iar împreună vom face tot ce depinde de noi pentru a fi implementate. În acest sens vom propune o echipă tânără, o echipă care s-a calibrat în administrația publică pentru a atrage cât mai multe fonduri europene.”

“Nu am niciun regret”

Până în luna septembrie a anului trecut, când Dumitru Buzatu a fost prins în flagrant luând șpagă, soluția PSD Vaslui pentru scaunul de primar a fost Valeriu Caragață. După ce pescarul de spăgi a ajuns după gratii, Vali Caragață a făcut un pas în spate, probabil și din cauza implicării sale în proiectul Drumului Strategic Bârlad- Laza – Codăești. Întrebat dacă regretă că nu e el candidatul PSD la funcția de primar, Valeriu Caragață a răspuns. “ Nu am niciun regret că nu sunt eu candidatul pentru că eu sunt un om de echipă, m-am format în acest partid, consider că politica este și despre capacitatea unei persoane de a înțelege care sunt principiile unei organizații, nu ale unui singur om. Eu am aderat la aceste principii, de aceea mi-a venit foarte ușor să fac echipă cu Lucian și cu domnul Trifan, care este candidatul nostru la Consiliul Județean”. Vali Caragață a spus și care au fost motivele care l-au propulsat pe Braniște drept candiatul PSD la Primăria Vaslui. “Motivele noastre pentru a-l susține pe candidatul Lucian Braniște pentru funcția de primar al municipiului Vaslui au ținut cont de integrarea lui în programul administrativ, activitatea desfășurată de dumnealui împreună cu domnul primar, rezultatele pe care le are, chiar dacă într-o muncă de echipă nu poți să fii foarte vizibil, însă e foarte important să fii prezent la locul și momentul potrivit. Nu trebuie scăpat din vedere nici faptul că noi vedem această echipă pe o perioadă mai lungă de timp. Avem nevoie să asigurăm o stabilitate în vederea dezvoltării unor proiecte” a mai precizat preșdintele Organizației Municipale a PSD Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

  1. Caragață îi încarcă doar pușca iar Pavăl va sta cu degetul pe trăgaci. Aviz vânătorilor și gonacilor care nu sunteți în grupa de vânătoare a lui Braniște. Nu vă puneți cu trioul PAVĂL – CARAGAȚĂ – BRANIȘTE că nu mai prindeți niciun iepure. Îi împușcă ei pe toți.

  2. Da vezi sa nu cică Braniste asta s-a ocupat de gospodărire a orașului….nu a fost în stare să deszapezeasca…la fel si Mandru Catalin( ridică din umeri) ca nu are ce face…pai or ce pla mea este acolo la stat pe scaun pe calculator…ca este un clip cu panarama făcut pe youtube…in care ” Saioc…” un canal de youtube a venit la Vaslui….vai de mama lor….nu va mai votez nici sa ma bateti….

  3. Domnilor,de ce nu sunteți corecți și cinstiți cu voi înșivă atunci când ne rugați sa postam pentru că ulterior pentru că ulterior sa învățați nistr motive puerile de neadmiyrre a postării,precum că s.au mai spus aceste lucruri,ceea ce reprezintă o minciună.

  4. De ce sa ne laudam cu „lipsa de caracter” lipsa de educatie” „oportunismul” si parvenitismul” ???????????? Votati asa ceva ?????????

  5. Nu se aminteste nimic si de rromi… oare au migrat in alta parte? Dar…. poate se incerca aducerea lor la cuibul …mama. prin
    metoda „Bobi „mergi sau te rapesc” sau metoda Lupu ” stai sa te trimit la produs” sau metoda Gavrilescu ” da un sprit si te bag in Psd. Mucles… mucles…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.