spot_imgspot_img
22.4 C
Vaslui
15-apr.-2024

Motanul Braniște ne anunță ceea ce știa toată lumea: se pricepe la prins șoareci!

- Advertisement -

După mai bine de o săptămână, de când Adrian Solomon îl anunța pe Lucian Braniște candidat PSD la Primăria Vaslui, pe motiv metaforic că se pricepe la prins șoareci, motanul a decis, în sfârșit, să-și facă publică opțiunea trădătoare. Probabil, i-a fost greu să explice cum a fost liberal atîția ani, și, brusc, înaintea alegerilor și-a schimbat ideologia. Dincolo de clișeele inerente, cu alesul care a trăit printre oameni, am remarcat ceea ce era mai important. De ce a ales liberalul Braniște să candideze din partea PSD: “Voi candida din partea PSD Vaslui pentru că aici am găsit oameni care au apreciat munca pe care am depus-o în acest mandat”. De aici înțelegem că pesediștii i-au înțeles munca, dar liberalii nu au înțeles-o! Nu înțelegem însă ce se întâmplă cu vasluienii, că noi credeam că pentru ei candidează și se zbate.

“Vă anunț decizia pe care am luat-o cu multă chibzuință, aceea de a candida la funcția de primar al Municipiului Vaslui. În ultimii patru ani am trăit tot timpul printre oameni, dialogând cu ei, lucrând pentru Municipiul Vaslui. Când am intrat pentru prima dată pe ușa Primăriei Vaslui în calitate de viceprimar, mi-am promis că voi contribui la dezvoltarea și modernizarea municipiului. Acum candidez la funcția de primar pentru că vreau să mă țin de această promisiune! Voi candida din partea PSD Vaslui pentru că aici am găsit oameni care au apreciat munca pe care am depus-o în acest mandat. Cu această ocazie, vreau să mulțumesc domnului primar ing. Vasile Pavăl, pentru încrederea și susținerea acordată, domnului deputat Solomon Adrian, președintele Organizației Județene PSD Vaslui, cât și celorlalți colegi social-democrați care sunt alături de mine! Tuturor le promit că voi face tot ce depinde de mine să cîștigăm alegerile din 9 iunie!”, Lucian Braniște

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

13 COMENTARII

 1. Anul tradarilor. Totusi, Braniste-o alegere buna, a facut o miscare inteligenta si e abil. Rinder-mediocra crescuta de Buzatu, o manelista care e bot in bot cu AUR. Barbu ar fi fost alegerea corecta, fidel, fara dosare. Cazacu-compromis. Waly Monstra, alt crescut de Buzatu, tradator de stapan. Pro romania, pnl si ceilalti nu mai exista.

 2. Atât timp cât PNL nu la susținut pe Lucian Braniște la candidatura pentru primărie ce era de făcut? Fiind susținut de PSD a luat ce-a mai buna decizie indiferent de culoarea politică pentru a putea candida la primărie. Bravo pentru implicare și cred că un om tânăr și capabil că el sa ajungă acolo unde ii este locul.

 3. Ce nu ati inteles oameni buni? Ca posturile de primar la Vaslui, Barlad si de presedinte al CJ Vaslui s-au negociat la Bucuresti, ca sa se uite de Buzatu spagaru!?
  Tataru va fi presedintele CJ Vaslui
  Braniste va fi primarul la Vaslui
  Boros va fi primarul la Birlad
  Toti 3 sunt politicieni cu orientari de dreapta fiind crescuti de PNL, iar dupa alegerile presidentiale si parlamentare cind PSD va fi scos de la guvernare, cei 2 primari de VS si Bd vor trece la PNL, unde vor prelua organizatiile locale ale PNL.

 4. Un „yesman” așezat precum ghiocelul în fața lui Pavăl care a simțit zornăitul cătușelor. PSD-ul nu și-a trimis oamenii buni precum Ana Rinder – un maganer de exceptie care conduce unul dintre cele mai bine dotate spitale din Moldova, Dragos Cazacu – un tânăr de perspectivă, bun manager, Andrei Alexandru- un alt tânăr de elită care conduce cercetarea știintifică și digitalizarea sau Mircea Gologan – un jurist foarte bun, subprefect, fiindca ei nu ar fi stat să fie manevrați de Pavăl. Propunerea asta e o glumă, o ultimă lovitură a lui Buzatu … Se va vedea la vot ce vor vasluienii. Oameni competenți sau pioni ai unor grupuri de interese?

 5. Ăsta e omul lui Polak, specialist în golănii și habarnism. Zero carieră, zero carismă, pădurar de meserie. E discreditant pentru PSD Vaslui să propună un astfel de personaj al cărui singur rol e să protejeze combinațiile lui Paval. PSD Vaslui, condusă de un papa-lapte, și-a pierdut orice demnitate, s-a făcut preș în fața familiei Polak… PSD avea oameni de calitate in organizație, cel puțin 3 persoane care puteau fi nominalizați si care avea șanse reale să câștige. Cu ce vine Polak – Braniște în plus față de cineva capabil din PSD? Nu e primar in funcție, nu are vreun capital electoral pe care să îl aducă cu el, nu are vreo realizare profesională măreață. E un simplu membru PNL fără nimic special, apatic, care nu va aduce niciun vot de la PNL, dar va fugari votanții PSD. E hilar ca un mare partid să nu propună propriul candidat doar fiindcă așa vrea trădatorul Pavăl (care și-a sabotat și propriul partid în 2020). E mai onorant să pierzi pe mâna ta decât să te umilești în halul acesta. Cu ocazia asta, votul meu merge la Arcăleanu și probabil mulți dintre cei care simpatizau PSD vor sancționa această trădare a propriilor votanți. Până și Barbu era zece clase peste.

 6. IDEOLOGIE=O , CARACTER=0 , OPORTUNISM =MAXIM / ASTA ESTE FISA PERSONALA A ACESTUI CAMELEON ! DACA DORITI SA VOTATI ASA CEVAA – SUNTETI ASEMENEA

 7. Atât timp cât Lucian Braniște nu a fost propunerea PSD pentru a candida la primărie ci doar impunerea prin forta a lui Vasile Paval comentariile sunt de prisos. El vrea să amețească electoratul și să spună ca este un foarte bun gospodar și nu este politician, asa cum a făcut și Pavăl. Dacă nici el nu mai știe în care doctrina se regaseste să dea examen pentru postul de primar și gata. În orice caz cresc foarte tare șansele ca la Bârlad si Vaslui sa avem primari de la AUR

 8. Un specialist in domeniu ar trebui sa-i faca un portret psihologic.Cine tradeaza o data ,tradeaza intotdeuna. Nu prezinti garantii ca vei lucra in folosul obstei.Vei fi o rampa pentru sinecurile PSD.Nu meriti increderea alegatorilor.

 9. Tătarule esti mulțumit? O fi fost Braniște, omul lui Pulak, dar omulețul aducea voturi. Acum nici măcar un post de viceprimar nu veți prinde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.