29.4 C
Vaslui
16-aug.-2022

Motivul pentru care celebra Doja Cat s-a ras în cap. Și ele au făcut această schimbare dramatică

- Advertisement -

Doja Cat este o artistă cunoscută pentru stilul ei cameleonic, iar recent și-a surprins fanii cu o schimbare radicală: vedeta s-a ras în cap. Admiratorii ei au fost foarte surprinși de acest gest, așa că solista decis să le explice motivul pentru care și-a dorit să scape de podoaba capilară.

Doja Cat, cântăreața americană, în vârstă de 26 de ani, și-a ras părul de pe cap iar fanii au luat-o razna și s-au întrebat ce anume a generat această decizie. Artista a dezvăluit în acdrul unui live pe Instagram, în fața celor 24,1 de milioane de urmăritori  ai săi că îi place extraordinar de mult cum arată fără pletele ei lungi. Aceasta a mai adăugat, spre uimirea celor care o vizionau, că nu i-a plăcut niciodată să aibă păr, iar acum se simte mult mai liberă.

Simt că oricum nu ar trebui să am păr niciodată, Nu-mi place să am păr» le-a mărturisit Doja Cat fanilor săi, în timpul live-ului.

«Nu-mi vine să cred că mi-a luat atât de mult timp până să o fac», a mai adăugat ea în timpul live-ului.

Desigur, Doja Cat arată de-a dreptul fabulos cu capul ras și este într-adevăr o imagine foarte la modă printre tineri. Artista și-a asortat noua tunsoare cu un machiaj dramatic albastru în jurul ochilor și coliere metalice la gât, dar și o bluză cu design curcubeu…https://click.ro/vedete/vedete-internationale/motivul-pentru-care-celebra-doja-cat-s-a-ras-in-2183078.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.