-0.2 C
Vaslui
27-ian.-2023

Motivul pentru care Celine Dion și-a anulat toate concertele din Europa. «Mi-e ruşine, dar nu sunt încă pregătită»

- Advertisement -

Celine Dion și-a amânat toate concertele pe care urma să le susţină anul acesta în Europa. Motivele de sănătate au forțat-o pe celebra artistă să ia această decizie radicală.

Veste tristă pentru fanii lui Celine Dion, care vor fi nevoiți să mai aștepte până în 2023 pentru a o vedea pe scenă pe faimoasa cântăreață din Canada. Concertele din turneul ”Courage”, prevăzut în Europa anul acesta, au fost anulate din cauza unei probleme de sănătate, scrie AFP.

„Îmi pare foarte rău că trebuie să schimb datele turneului din Europa din nou; prima adată a fost din cauza pandemiei, acum din cauza sănătăţii mele”, a precizat artista într-un comunicat de presă.

Îndrăgita cântăreață a fost diagnosticată cu distrofie musculară. Celine Dion, în vârstă de 54 de ani, a anunțat în toamna lui 2021 că suferă de spasme musculare. Cunoscută sub numele de degenerescență musculară, boala este una care dă mari bătăi de cap medicilor. Artista s-a retras din lumina reflectoarelor în ultimele luni, fiind nevoită să-și anuleze toate concertele…https://click.ro/vedete/vedete-internationale/veste-trista-pentru-fanii-lui-celine-dion-589664.html#gal=4IB_j-SQ8q&gal_i=7&gal_fs=0

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.