20.7 C
Vaslui
05-iul.-2022

Motociclist căutat de jandarmi şi salvamontişti. S-a rătăcit în timpul Campionatului Naţional de Enduro

După aproape o oră de căutări, motociclistul a ajuns într-o zonă cu semnal, reuşind să transmită câteva indicii despre locul unde se află. Concurentul a fost găsit la scurt timp de jandarmi, cărora le-a spus că s-a rătăcit pe fondul oboselii.

Organizatorii Campionatului Naţional Individual al României la Hard Enduro, desfăşurat în 20-22 mai la Comăneşti, Bacău, au sunat sâmbătă, 21 mai, în jurul 17,00, la 112 pentru a anunţa că un concurent nu a trecut prin toate punctele de control aflate pe traseul competiţional, cel mai probabil rătăcindu-se.

Imediat, au fost constituite echipe de căutare-salvare formate din jandarmi, pompieri, salvamontişti şi reprezentanţii din partea organizatorilor.

”În jurul orei 17, 45, persoana căutată a ajuns în zonă cu semnal, reuşind să transmită câteva indicii despre locul unde se află. În scurt timp, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, care cunoştea zona după indicaţiile oferite de către persoana rătăcită, s-a deplasat către zona podul Ciobănuş, unde l-au găsit pe concurent”, spun reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău.

Citeste mai mult: adev.ro/rc9zkd

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here