spot_img
spot_imgspot_img
9.9 C
Vaslui
18-mai-2024

Motociclist de 19 ani, reţinut de poliţişti după o urmărire de câţiva kilometri. Ce ascundea tânărul

- Advertisement -

Un tânăr motociclist din localitatea Vama, judeţul Suceava, a ajuns în arestul Poliţiei, în baza unei ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, pentru că nu a oprit la semnalul agenţilor de poliţie, iar aceştia au fost nevoiți să îl urmărească în trafic pe o distanţă de câţiva kilometri.

Un motociclist de 19 ani i-a pus pe jar vineri, 10 mai, pe polițiștii din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Agenții rutieri au efectuat semnalul pentru oprire, dar conducătorul motocicletei a accelerat puternic, continuându-şi deplasarea şi încercând să se sustragă controlului.

„S-a procedat la urmărirea motocicletei pe o distanţă de mai mulţi kilometri, pe strada Calea Bucovinei, urmărindu-se însă în permanenţă să nu se pună în pericol viaţa motociclistului, având în vedere riscurile asociate unui eventual derapaj. La ieşirea din Municipiul Câmpulung Moldovenesc, într-o porţiune în care drumul se îngustează s-a reuşit blocarea şi oprirea în condiţii de siguranţă a conducătorului motocicletei şi imobilizarea acestuia”, au precizat reprezentanții IPJ Suceava…https://adevarul.ro/stiri-locale/suceava/motociclist-de-19-ani-retinut-de-politisti-dupa-o-2360555.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.