Motociclist spulberat de o mașină, în centrul Bârladului (FOTO)

INCONȘTIENȚĂ… În urmă cu puțin timp, în centrul municipiului Bârlad, în dreptul stației Rompetrol, s-a produs un  accident de circulație, soldat cu o victimă. Este vorba despre un motociclist, care circula regulamentar, dinspre IRB spre centrul orașului. În același sens se mai deplasa și un alt motociclist. În dreptul stației Rompetrol, un autoturism a virat stânga, pentru a intra să alimenteze cu carburant, ignorând acordarea de prioritate, celor doi motocicliști. Șoferul vehiculului, în vârstă de 21 de ani, din comuna Banca, a izbit în plin pe unul dintre motocicliști, în vârstă de 28 de ani, domiciliat în Bârlad. Victima a fost aruncată citiva metri de la locul impactului, iar motocicleta s-a oprit într-un stâlp de la rețeaua de alimentare electrică, unde s-a făcut zob. La fața locului s-au deplasat imediat Ambulanța și polițiștii rutieri. Victima a primit primul ajutor, după care a fost transportată la CPU din cadrul Spitalului Bârlad. Starea sa, spun medicii, nu este foarte gravă, iar în aceste momente pacientul se află în investigații medicale. Polițiștii au testat atat șoferul de 21 de ani, cat si motociclistul cu alcooltestul, rezultatele fiind negative.

“În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă, pe numele șoferului din comuna Banca”, a precizat Loredana Stavar, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

“Bărbatul de 28 de ani din Bârlad, policontuzionat din accident rutier, este diagnosticat vizual cu contuzie genunchi stâng și gleznă stângă. Are escoriații pe semitoracele stâng, este conștient și stabil hemodinamic. Urmeaza să fie investigat imagistic și biologic”, a precizat medicul Angelica Gramaticu, purtătorul de cuvânt al spitalului din Bârlad.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ