spot_imgspot_img
7 C
Vaslui
01-mart.-2024

Multiplu campion paralimpic, nevoit să se antreneze ca pe uliță. Singura pistă de atletism din Galați a fost distrusă

- Advertisement -

Marian Petria, unul dintre cei mai medaliați sportivi din istoria României, cu peste 50 de medalii câștigate în atletism, a fost pus în imposibilitatea să se mai antreneze în Galați după ce ISU Galați a distrus practic singura pistă de atletism din oraș în urma unui exercițiu ONU pentru refugiați.

Legitimat la APH Sporting Club Galaţi, sportivul a obținut recent o medalie de argint și una de bronz la Jocurile Mondiale World Ability Sport organizate în Thailanda. Tânărul este unul dintre cei mai buni sportivi ai României, cu peste 50 de medalii câștigate în atletism.

Marian și sute de alți sportivi din Galați au fost puși de câteva zile într-o situație de neconceput. Singura pistă de atletism din oraș a fost efectiv distrusă într-un exercițiu ONU pentru refugiați.

„Au intrat și au făcut un dezastru. Aseară (n.r – marți, 16 ianuarie) ne-am apucat să astupăm toate șanțurile alea, pentru că dacă le lăsam așa nu mai aveam ce să facem. Trebuie să intrăm cu un plug, ca să putem să le astupăm. Azi dimineață am avut o altă <surpriză>: au venit cu mașinile de pompieri, au umplut stadionul cu mașini și corturi”, a explicat Nicolae Ciocan, profesor și antrenor de atletism…https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/multiplu-campion-paralimpic-nevoit-sa-se-2333074.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.