24.4 C
Vaslui
28-iun.-2022

Muncă în zadar pe şoselele din nordul Moldovei. Un drum în reparaţie „pune umărul” la distrugerea altuia abia refăcut

Pe de o parte se repară, iar de cealaltă parte se strică. Din cauza faptului că şoferii efectiv nu mai pot circula pe drumul Botoşani-Târgu Frumos, aflat în plină reabilitare, traficul s-a mutat pe drumuri judeţene proaspăt reabilitate care nu fac faţă şi deja au început să se strice.

Drumul Naţional Botoşani-Târgu Frumos, cel care leagă Botoşaniul de Iaşi dar şi de restul ţării, este una dintre cele mai proaste artere rutiere din România. A durat mai bine de două decenii şi promisiuni deşarte la fiecare campanie electorală, până când acest tronson de aproximativ 71 de kilometri să intre în reabilitare.

În momentul de faţă este refăcut în totalitate, însă coşmarul şoferilor este departe de a se fi încheiat. Modul cum se desfăşoară lucrările au stârnit atât revolta şoferilor care sunt nevoiţi să tranziteze zilnic drumul dar şi nemulţumirea şefilor de la Consiliul Judeţean. Pe anumite porţiuni, asfaltul a fost decapat în totalitate, iar circulaţia are loc doar pe criblură, pietriş şi zone denivelate, cu pământ.

Din această cauză, mare parte a şoferilor aleg să circule pe drumuri judeţene adiacente, asfaltate recent. Aceste drumuri, pentru a căror modernizare s-a cheltuit sume considerabile, nu au fost proiectate pentru un asemenea trafic şi nu rezistă, apărând deja probleme.

Citeste mai mult: adev.ro/rc2094

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here