0.5 C
Vaslui
04-feb.-2023

Muncitorii din autoutilitară, striviți de tuburile de oxigen. Mărturiile angajaților de la cariera Jilț Sud: „Am fost la un pas de carnagiu“

- Advertisement -

Angajații carierei Jilț Sud, din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO), unde a avut loc un teribil accident de muncă soldat cu decesul a trei persoane și rănirea altor zece, fac declarații cutremurătoare despre condițiile de muncă.

Un angajat care a evitat în ultimul moment să se urce în „tancheta morții“ povestește că mașina a fost la un pas să sară în aer. „Mi-a spus Florin (n.r.-șoferul mașinii) să urc, dar nu am mers, spre norocul meu. Am avut șansă. Erau 25 de oameni în mașină, nu 16, așa cum sunt datele prezentate de companie. Erau schimburile de la două excavatoare. Oamenii sunt nevoiți să accepte să meargă cu aceste mașini, că nu au cu ce merge. Să meargă pe jos este foarte greu. Sunt distanțe lungi și noroiul este până la brâu. În plus, dacă se întâmplă ceva pe bandă, noi răspundem.

Mașina s-a oprit în bandă ca mergea. Ieșeau scântei. Noroc că a văzut la timp și a tras cablul și a oprit banda. Altfel, mașina putea lua foc, iar în interior erau tuburile de oxigen. Am fost la un pas de carnagiu“.

Mașina și șoferul nu sunt ale Complexului Energetic Oltenia, ci aparțin unui prestator de servicii cu care CEO are încheiat contract….https://adevarul.ro/stiri-locale/targu-jiu/muncitorii-din-autoutilitara-striviti-de-tuburile-2235509.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.