Mutãri importante la CSM Vaslui

Handbal

TRANSFERURI… La doar o sãptãmânã dupã ce au anuntat despãrtirea de Alin Bondar, vasluienii au si instalat un nou antrenor. Acesta este bãcãuanul Gabriel Armanu (48 de ani), care a antrenat în sezonul trecut pe Dunãrea Cãlãrasi, formatie retrasã din campionat la finalul turului.

Gabriel Armanu, fosta extremã a nationalei României, a mai antrenat juniorii CSM Bacãu, cu care a obtinut 6 titluri de campion national si 4 de vicecampion, echipa de seniori a CSM Bacãu si Dunãrea Cãlãrasi. Dupã instalarea profesorului Gabriel Armanu, oficialii clubului vasluian au realizat si primele trei transferuri. Este vorba despre bielorusul Artsem Padasinau, pivotul Dragos Soare si centrul Mihai Cotinghiu. Artsemn Padasinau evolueazã pe postul de portar si vine de la defuncta Dunãrea Cãlãrasi. În trecut, Padasinau (32 de ani) a mai evoluat pentru HC Gomel, Dinamo Minsk, HC Masheka, SKA Minsk, MSK Kalisz (Polonia) sau Billere Handball Pau Pyrenees (Franta). Pivotul Dragos Soare revine la Vaslui, dupã ce în trecut a evoluat mai multe sezoane la HC Vaslui. Sezonul precedent a fost la Dunãrea Cãlãrasi, iar în trecut a mai jucat si la Dobrogea Sud Constanta. O altã achizitie este centrul Mihai Cotinghiu (25 de ani), jucãtor care vine de la CSM Fãgãras. În primii ani la seniori, Cotinghiu a evoluat pentru CSM Bacãu.
1 COMENTARIU

  1. adica a venit si el cu ce a mai ramas de pe acolo.. restul care a uavut de plecat, au plecat la mult mai bine ca aici.. bun dl antrenor dar sa nu uitam cei care stim ce a facut cu un amic de al lui de aici din Vaslui… cam mercenar, intr un cuvint.. la nationala si a bagat copilul , poate o fi valoros, nu zic, dar sa nu uitam ce a facut amicului .. Sebastian.

LĂSAȚI UN MESAJ