Mutu’ cel Mic a spart protestul la Vaslui, de nervi cã a pierdut la pariuri! | PAMFLET

La Vaslui, Piata Civicã si-a gãsit un lider. În jurul lui Mutu’ cel Mic s-au strâns toate hoardele de pe Cãlugãreni si de pe Alecsandri si au fãcut Revolutia de pe Traian, un eveniment cum nu a mai vãzut Vasluiul. Vã dati seama ce ar fi fost dacã Mutu’ cel Mic ar fi tinut si un discurs. Probabil cã am fi avut revolutie în tot orasul, nu numai pe strada Traian.

A doua zi, protestele trebuiau sã fie de o amploare mult mai mare, mii de vasluieni erau asteptati chiar si din Londra, Milano sau Glasgow, numai cã multi au preferat sã vadã rezultatul meciului din Erevan si totul s-a spart. Jucaserã toti banii pe care-i primiserã de la protestele din prima zi la pariuri, mizaserã pe niste cote uriase, cum ar fi fost victoria României si înfrângerea Germaniei si, când au vãzut cã nu le-a iesit nimic, de nervi, si-au bãgat picioarele. “Noi ne-am fãcut treaba, ati vãzut cã Macedonia de Nord chiar s-a impus în fata nemtilor. A fost ca la Mãrãsesti. Dar ne-a încurcat nationala lui Mogos, ãla de la Moara Domneascã. Vorbisem cu el la telefon, vorba vine, cã i-am arãtat prin semne scorul care trebuia sã fie pe live de la Facebook si probabil nu a înteles. Noi am ridicat trei degete de la mâna dreaptã si douã de la stânga si el a înteles pe dos. Ce sã-i mai zici! Muntenar coclit si corupt! Pãcat, cã-i dãdusem si niste adidasi pe care ni i-a dat sefu’, de când juca Tudorel fotbal si chiar îmi pare rãu dupã ei. Si dacã am iesit în gaurã, ne-am enervat si nu am iesit la proteste. Nu ne mai interesau banii. Am constatat si noi cã ce-i de pe haram, pe haram se duce!”, a declarat prin semne Mutu cel Mic. Acesta ne-a mai spus cã regretã totusi cã nu a tinut discursul pregãtit de Barbu Lãutaru. Îl repetase acasã toatã dimineata, pânã l-au durut mâinile!
6 COMENTARII

  1. probabil de asta viceprimarul are 2 joburi ilegal și fără atribuții, pt a putea susține romii, nu că nu ar fi rom chiar vicele…nici măcar nu este vasluian..

  2. Articol de tot cacatul ,cum poti sa publici asa articole slabe ,cine e editorialist sef la ziarul asta?luati mah si angajati niste oameni ca lumea,care stiu sa scrie, jenant!

LĂSAȚI UN MESAJ