spot_img
spot_imgspot_img
16.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Muzicã si sarmale la Zilele Husilor

- Advertisement -

SÃRBÃTOARE Atmosferã frumoasã de Zilele Husilor! Chiar dacã aceastã perioadã a lunii octombrie a fost mai rece decât se asteptau organizatorii, iar o ploaie mocãneacã a cam încurcat planurile pentru ziua de sâmbãtã, pânã la urmã husenii s-au distrat la aniversarea orasului lor, cu muzicã bunã si mii de sãrmãlute fierbinti. Primarul Ioan Ciupilan a fost în centrul atentiei, husenii fãcând rând ca sã primeascã direct de la “dom’ primar” deliciosul preparat.

ARTISTI Ploaia a avut si ea un recital, alãturi de artistii de marcã invitati de municipalitate sã ia parte la evenimentul anual, “Zilele Husilor”. Nu a putut însã împiedica petrecerea, chiar dacã sâmbãtã a cernut aproape toatã ziua picuri reci peste Husul în sãrbãtoare. Chiar si asa, o multime de oameni au umplut Piata Tricolorului si zona parcului Rodina. “Eu vreau foarte mult sã o vãd pe Elena Gheorghe si Play & Winn, dar si Provincialii, care are un solist cu o voce senzationalã. Verisoara mea este dansatoare în ansamblul folcloric “Trandafir de la Moldova” si stiu cât de mult s-a pregãtit pentru acest moment, normal cã si pe “Trandafirii” nostri abia astept sã îi vãd pe scenã”, a spus Dana, 19 ani.

“Eu mai stau un pic la rând, pentru cã vreau sã îmi dea sarmalele domnu’ primar. Asta e plãcerea mea”!

CONTEXT Chiar si cei mai înversunati critici ai sãrmãlutelor servite în centrul orasului au fost vãzuti ieri degustând din delicioasa mâncare. Prinsi cu portia “asupra lor”, acestia s-au amuzat de situatie si “s-au scuzat”, zicând cã au solicitat câteva sarmale, doar ca sã le verifice la… calitate! “Ne-ati prins, dar sã stiti cã, de fapt, am cerut sã gustãm si noi, doar ca sã vedem dacã sunt bune. Sã nu cumva sã se dea la oameni ceva ce nu e calitativ. Si, într-adevãr, sunt gustoase”, au recunoscut, în cele din urmã, “cârcotasii”. De altfel, husenii au fãcut rând pentru a primi câte o portie, iar primarul Ioan Ciupilan nu mai prididea sã îi serveascã personal pe cei care se încãpãtinau sã ia sãrmãlutele anume de la el. “Eu mai stau la rând, pentru cã vreau sã îmi dea domnu’ primar. Asta e plãcerea mea”, a spus huseanul Ilie Pascal, 61 de ani.

SERVITORUL

“35.000 de sãrmãlute fierbinti au fost servite”

“Sunt fericit sã vãd cã oamenii, în ciuda vremii, au venit în centru, ca sã facem împreunã aceastã sãrbãtoare, una frumoasã, care sã ne aducã un pic mai multã bucurie în suflet. 35.000 de sãrmãlute fierbinti au fost servite, oamenilor le-au plãcut si asta s-a vãzut dupã reactia lor. Le multumesc foarte mult cã au venit, chiar dacã ploaia ne-a cam pus pe gânduri la început. Acum totul este foarte bine”, a transmis primarul Ioan Ciupilan.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

17 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.