0.8 C
Vaslui
30-nov.-2022

N-AM ARS GAZUL DEGEABA

- Advertisement -

Vasluienii s-au apropiat la trei puncte de CFR

SPECTACOL… FC Vaslui s-a impus clar în fata Mediasului, la capãtul unui meci pe care l-au controlat în permanentã apropiindu-se din nou la trei puncte de CFR Cluj. Spectacol total asearã pe “Municipal”, cei peste 7.000 de spectatori aplaudând la scenã deschisã prestatia vasluienilor. Mike Temwanjera a marcat primul hattrick de când se aflã la Vaslui, iar Adailton a înscris un gol superb. Wesley nu a mai înscris, dar a jucat bine pasând decisiv pentru Temwanjera.

Elevii lui Inacio nu au fost nevoiti sã transpire prea mult pânã la primul gol, Adailton marcând un gol superb dupã un sut de la 25 de metri. Nu trec decât sapte minute si se face 2-0, Temwanjera reluând în plasã centrarea lui Milanov. Dacã la Târgu Mures, “galben-verzii” au scãpat jocul de sub control si au fost egalati, lucrurile au stat altfel asearã, când Farkas si compania nu au mai fãcut erorile din partida precedentã. Spectacolul a continuat si Wesley (28) putea înscrie si el, însã a trimis pe lângã poartã dupã o executie spectaculoasã. În ultimul minut al primei reprize, oaspetii pot reveni în joc, însã Vitinho rateazã incredibil din trei metri, trimitând peste poarta lui Borjan. Datele problemei au stat la fel si în cea de a doua reprizã, Vasluiul dominã, în timp ce ardelenii încearcã sã surprindã pe contraatac, însã fãrã succes pentru trupa lui Pustai. Cel mai bun jucãtor al partidei de asearã, Mike Temwanjera (48) a decis sã linisteascã si mai mult apele pe Municipalul vasluian încheind socotelile în privinta câstigãtoarei. Însã, trupa lui Inacio nu se opreste aici, Temwanjera si Costin, puteau sã ducã scorul la 4-0, dar Plesca respinge în corner. Faza superbã creatã de vasluieni, dupã o combinatie perfectã, Wesley-Sânmãrtean, ultimul a centrat perfect pentru Temwanjera, care a înscris primul hattrick de când se aflã la Vaslui. Gazul a dat-o în barã, prin Petre (71), în timp ce Wesley (86) nu a putut sã-si treacã numele pe lista marcatorilor, dupã ce a trimis peste poartã din sase metri cu poarta goalã. FC Vaslui face scor cu Gaz Metan si rãmâne în cursa pentru câstigarea campionatului. Wesley si compania asteaptã acum pasul gresit al CFR-ului, în derby-ul cu Universitatea.

Pustai: “Vasluiul e cel mai puternic adversar pe care l-am întâlnit”

Antrenorul Mediasului, Cristi Pustai a recunoscut valoarea jucãtorilor vasluieni spunând cã FC Vaslui e cel mai puternic adversar pe care l-au întâlnit în acest sezon. Profesorul de matematicã a mai adãugat cã echipa sa putea reintra în joc, dacã Vitinho ar fi înscris în finalul primei reprize. “Aceeasi echipã naivã. Am încercat sã jucãm frumos, am avut ceva ocazii. La 4-0 e greu sã mai povestim ceva. Puteam sã reintrãm în joc în prima reprizã, dar nu am stiut sã gestionãm. Este cel mai puternic adversar pe care l-am întâlnit. E un scor dureros, dar la spectacol am contribuit si noi. De la mijloc încolo a fost o diferentã realã de valoare”, a declarat Cristi Pustai.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.