1.4 C
Vaslui
05-dec.-2022

Nacu a plecat din fruntea IPJ Vaslui. Vine în locul sãu Bejinariu, prietenul interlopilor?

- Advertisement -
Emanuel Nacu

SOC…Decizie ciudatã a sefului de la Inspectoratul Judetean de Politie Vaslui. Emanuel Nacu nu si-a mai dat acordul pentru detasarea sa la IPJ Vaslui de la Politia de Frontierã Husi si astfel acestuia nu i-a mai putut fi prelungitã împuternicirea de sef al acestei institutii. Reamintim cã Emanuel Nacu a venit acum un an si câteva luni de la Politia de Frontierã Husi si a preluat comanda IPJ Vaslui. Dupã mai multe mandate interimare, acesta a decis pe 24 septembrie sã nu mai continuie munca de sef de Politie si a rãmas la Politia de Frontierã. În locul sãu, comanda institutiei a fost preluatã temporar de adjunctul institutiei, comisarul-șef Gabriel Nechita. În zilele urmãtoare, Inspectoratul General al Politiei Române va numi un interimar la Vaslui. Printre favoriti este si Cãtãlin Bejinariu- Manoilã, celebrul politist de la Bârlad care a împrumutat bani de la cei mai de temut interlopi, specializati în spargere de bancomate. Acesta acum detine functia de sef al Politiei Municipale Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

76 COMENTARII

  • Ofierule DGA, niște hahalerele, le dai mortul pe tava și ei se fac ca nu știu, la câte legături sunt în sistem ,nu termini denunț ca cel în cauză știe tot, asa ca pentru necunoscători, nu mai sifonati ca le faceți leafa bulangiilor. BULANNGII

 1. Ofiteri DGA, niște hahalerele, le dai mortul pe tava și ei se fac ca nu știu, la câte legături sunt în sistem ,nu termini denunț ca cel în cauză știe tot, asa ca pentru necunoscători, nu mai sifonati ca le faceți leafa bulangiilor…..

  • ofiteri DGA, niște hahalerele, le dai mortul pe tava și ei se fac ca nu știu, la câte legături sunt în sistem ,nu termini denunț ca cel în cauză știe tot, asa ca pentru necunoscători, nu mai sifonati ca le faceți leafa bulangiilor.

  • Dar i a fost bine la navetă cu mașina și la cumpărături și când ajungea la 8 și oleacă și pleca la cât pleca… Lasă că la frontiera e cald, e un ban mai bun… Dar cu cine mai mănâncă el meniul zilei la Huși? Doar sa meargă colegul lui de masă în contul pe acolo… La prefect se refera lumea

  • Corect. Nu a fost nici un politist mai cu moț in tot ipj ul, de asta sa apelat la inteligenta sclipitoare a frontieristului sef de birou. TRAIASCA NEA NELU, stiti voi care.

  • Ce ofiteri DGA, niște hahalerele, le dai mortul pe tava și ei se fac ca nu știu, la câte legături sunt în sistem ,nu termini denunț ca cel în cauză știe tot, asa ca pentru necunoscători, nu mai sifonati ca le faceți leafa bulangiilor.

  • DGA, niște hahalerele, le dai mortul pe tava și ei se fac ca nu știu, la câte legături sunt în sistem ,nu termini denunț ca cel în cauză știe tot, asa ca pentru necunoscători, nu mai sifonati ca le faceți leafa bulangiilor.

  • Ce ofiteri DGA, niște hahalerele, le dai mortul pe tava și ei se fac ca nu știu, la câte legături sunt în sistem ,nu termini denunț ca cel în cauză știe tot, asa ca pentru necunoscători, nu mai sifonati ca le faceți leafa bulangiilor.

  • DGA in actiune, el la filat si pe Bogdan Stanga ce posteaza pe facebook si la turnat la presa asa a aparut articolulu cu fetishurile lui Bogdan Stanga, ofiter DGA, bine toti de la DGA se barfesc mai rau ca niste curve, se stie Seful DGA cu amanta procuror transferata la Iasi

 2. Interesant de aflat totusi cine e autorul din Curentul,care a scris articolul despre Nacu cu masina la cumparaturi. Am cautat numele autoarei si imi da cu virgula, se pare ca CINEVA s-a intors din umbra sub numele acela. Prietenii inteleg despre cine vbesc..

 3. Ba esti nebun , au venit gaburii in oline 😂Alo politia grija la pietoni 😂 ia uite cum se dau pe topogan unul pe altu” mai facem si noi treaba azi vedeti ca e sfarsit de luna si trebuie sa va ridicati spagile de protejati 😉

 4. Asta cu falsurile este ca si cu curvele inchipuiri si numai închipuiri ha ha ha de actualitate este Poghirca si cioara lui.Toate comentariile apartin citorva politisti care chiar nu au treaba cu profesia de politist.

 5. Asta cu falsurile este ca si cu curvele inchipuite au fost alti sefi inaintea lui Nacu care au rezolvat treaba de actualitate este Poghirca si Cioara ha ha ha

 6. Tic-Tac-Tic-Tac,s-a rupt lanțul de iubire Tătaru și Nacu……….:)) Nacule ai timp acum și de dosarele tale penale….la câte falsuri ai făcut!!!!!!

 7. Dacă un astfel de om a ales sa renunțe la funcție, cu tot sprijinul politic liberal avut (Tataru, Bode), înseamnă ca incompetenta este maxima la IPJ Vaslui. E cam greu sa nu ai cu cine sa faci treaba.

 8. Ba, hahalerelor ați uitat ca la înmormântarea mamei ghertoiului Bigu ați venit tu David liviu, Poghirca george Aghiorghiesei și alți din politia Huși cu mașinile MAI la Birlad? Sunt poze si filmări ohooo… daca vomit ..la răcoare cu voi frustraților

  • Torica nu mai minca rahat ca iti pute gura clar ca Torica vine de la Poghirca care stătea dimineata la magazinul din Broșteni si scria comentarii.Te dai singur de gol.

 9. Luigi, da tu cu ce ai contribuit, ca prea tea laudat Ranghiuca cant tia dat salariu de oscar, cum spune ioneasca????
  Nimic nu e adevarat din ce a spus in nota, ca doar na, tu stii ca nu ai facut nimik, doar ai salutat lumea si ai participat la kiolhane. Si uite asa apar suparari intre coligii care muncest si merita, iqr pe tine te promoveaza giudetul. Oare nu mai era nici un politist de subordinea luib Luca cuca pana la tine????

 10. Garcea zis Poghirca e în travaliu nu știe cum sa ajungă la ciolan deși e un incompetent care nu știe sa scrie și sa vorbească…decit la agățat victime minori

 11. Vine sef David Liviu din Husi telenovelistu habarnist slugoiu lui Maximiuc și Bigu, nu a prin în viata lui un hot, îl vede doar cind se uita în oglinda

 12. Mor dracii in ei, in cei pusi si promovati de Nacu, jon chiriaala, ioviciu tony frizeru, blonda de la bara nicolet, supermilitianul secolului care ia salariu de merit desi este cercetat pentru neindeplinirea serviciului lugi aditu, si capra țop țop de rutiera care la ridicat ca pasarea fionix

 13. Sper ca decidentii sa analizeze bine si sa constate cate abuzuri a facut dl Bejenaru de cand este la Politia Vaslui, mai ales in pandemie, cand a dispus actiuni doar la comanda.
  De asemenea a comis si comite o grmada de abuzuri asupra colegilor pe care nu-i lasa sa iasa din birouri, motiv pentru care cetatenii nu mai stiu daca mai exista politisti de proximitate. Datorita abuzurilor asupra personalului o mare parte din politisti au facut tot ce este poaibil sa se transfere.

 14. O sa-și ia cu el curvele și prostii pe care ia promovat?? Nacu care a folosit atâția ani de zile mașina de serviciu în scopuri personale nu este un infractor??? Ca a distrus munca de ani de zile a unor polițiști adevărați și cât se va munci pentru a repara acest sistem, nu discutăm??? Implicarea politica în politia romana naște monștri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.