24 C
Vaslui
03-iul.-2022

Nadia Comăneci a fost decorată de Klaus Iohannis în ziua în care împlinește 60 de ani

Președintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de decorare a Nadiei Comăneci cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Mare Ofiţer. Cea mai mare gimnastă a României împlinește vineri 60 de ani

„În semn de înaltă apreciere şi recunoaştere pentru excepţionala carieră sportivă, pentru rezultatele remarcabile obţinute în calitate de reprezentantă a României, precum şi pentru implicarea în popularizarea sportului în rândul tinerei generaţii, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Național <Steaua României> în grad de Mare Ofiţer doamnei Nadia Comăneci”, a transmis vineri Administrația Prezidențială.

Cea mai mare gimnastă a României, Nadia Comăneci, împlinește anul acesta, pe 12 noiembrie, 60 de ani. Ea a mulțumit tuturor celor care i-au transmis urări pentru ziua de naștere, într-un scurt mesaj în engleză postat pe conturile sale de pe rețelele sociale.

„Mulțumesc tuturor celor care mi-ați transmis urări pentru ziua de naștere de astăzi, pe 12 noiembrie. Fac niște ani, nu neapărat tumbe. Vă mulțumesc din nou. Vă doresc toate cele bune. Să fiți sănătoși. Mulțumesc!”, a transmis Nadia.

Nadia Comaneci a intrat definivit în istoria gimnasticii mondiale, după ce a obținut prima notă de 10 din istoria Jocurilor Olimpice. S-a întâmplat la competiția din 1976, din Canada. Această performanță i-a adus și supranumele de Zeița de la Montreal. …https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/nadia-comaneci-a-fost-decorata-de-klaus-iohannis-in-ziua-in-care-implineste-60-de-ani-1733609

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here