11.6 C
Vaslui
24-mart.-2023

Năpasta unui localnic din Pădureni: și cu rațele furate, și cu nevasta violată!

- Advertisement -
ACUZAȚII… Femeia a mers să ia carne de porc în schimbul retragerii plângerii pentru furt, doar că ar fi fost prinsă de cei doi indivizi care ar fi legat-o, bătut-o și batjocorit-o timp de patru ore!

CONTROVERSĂ… Un caz grav s-a petrecut la Pădureni, unde o femeie ar fi fost bătută și batjocorită de doi consăteni. Situația este una întortocheată și se pare că nici măcar Poliția nu o va desluși pe deplin, întrucât, deși sesizată, aceasta spune oficial că femeia nu ar mai vrea să depună plângere. Vecinii însă susțin că, de fapt, toate personajele implicate în povestea murdară ar fi oameni amărâți și ușor de descurajat într-un sens sau altul. Necazul ar fi pornit de la faptul că unul dintre agresori le-ar fi furat celor doi soți 14 rațe, iar acum, dacă tot tăia porcul, s-ar fi înțeles cu ei să le dea o bucată de carne, în schimbul iertării și al abandonării plângerii de la Poliție. Bărbatul a acceptat trocul, așa că și-a trimis soția la locuința individului, după carnea promisă. Numai că aici, în loc de carne, femeia ar fi fost imobilizată cu un lanț de individ și de un alt tovarăș și batjocorită. Femeia ar fi scăpat cu fuga din mâna agresorilor, după aproape patru ore.

Bărbatul femeii agresate ar fi fost bucuros că se aleagă, acum, de sărbători, cu o bucată de carne de porc proaspătă chiar de la cel care anterior îi furase 14 rațe. S-a înțeles cu hoțul păsărilor ca să îi dea carnea și să facă uitată plângerea penală. Miercuri, spune omul, și-a trimis soția în jurul orelor 13,00, la locuința celui cu care făcuse înțelegerea să ia carnea, așa cum fusese învoiala. Numai că acolo, femeia a fost prinsă de individ și de un alt tovarăș și batjocorită. „A fost legată cu un lanț”, s-a plâns bărbatul rudelor sale. Patru ceasuri ar fi durat batjocura și bătaia, iar în jurul orelor 17,00, victima ar fi scăpat cu fuga din mâinile agresorilor. A sunat apoi la 112, unde au fost anunțate cele întâmplate, iar la fața locului au venit polițiștii în scurt timp. „A fost o foială pe aici toată seara, ba chiar și noaptea. Vecinii spun că a fost dusă și la Medicina Legală femeia, iar cei doi agresori ar fi fost ținuți până târziu la declarații, la Poliție. Vuiește satul! Lumea însă e nemulțumită că, deși e vorba despre un viol, ea a fost bătută rău, cei doi sunt liberi, umblă pe aici”, spun sătenii.

„Să îi lași să facă violuri, să lege o femeie cu lanțul și să nu pățească nimic? Poate prind curaj să mai facă”

Dacă din relatările împricinaților treaba pare destul de încurcată între furtul rațelor și trocul cu carne de porc, nici de la Poliție, deocamdată, nu vine o lămurire a problemei, întrucât, oficial, instituția a spus că femeia nu ar mai vrea să depună plângere. „Cum să nu vrea să depună plângere, dacă ea cu bărbatul ei au cerut ajutor și au sunat cum au putut la 112, ca să ceară ajutorul? Dacă ei spun la toată lumea cum a fost, cât au chinuit-o ore în șir, cum au legat-o cu lanțul. Cred că Poliția ar trebui să insiste în acest caz, mai ales pentru ca acești doi oameni, agresorii, să nu aibă impresia că pot abuza de o femeie și pot scăpa foarte simplu. Ei, cu toții cei implicați, sunt oameni simpli, cam săraci cu duhul. Ea are în jur de vreo 35 de ani, cam așa, este de loc de prin Valea Grecului. Au copii împreună, dar au fost luați de stat, că nu sunt în stare să crească niște suflete. Agresorii sunt, la fel, cu băutura, persoane fără căpătâi, dar să îi lași să facă viol, să lege o femeie cu lanțul și să nu pățească nimic? Poate prind curaj să mai facă”, spun oamenii din sat. De la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui a fost transmis următorul comunicat față de acest caz: „Pe 19 decembrie 2022, ora 17:51, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la producerea unei infracțiuni de viol, în comuna Pădureni, județul Vaslui. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de cercetare pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta sesizată constatând că persoana vătămată nu dorește să depună plângere. Cauza urmează a fi înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși pentru dispunerea măsurilor legale”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Măi să fie!!!!!! Foarte straniu!!!! Dar pentru lipsirea de libertate în mod ilegal nu merge împăcarea părților sau retragerea plângerii. La pușcărie cu cei doi infractori!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.