Narcisa Birjaru, câştigător Chefi la Cuţite 2021. Cătălin Scărlătescu vrea să o angajeze la el la restaurant

Narcisa Birjaru a câştigat Chefi la Cuţite sezonul 9. Tânăra de etnie romă nu este bucătar de profesie, însă a reuşit de fiecare dată să-i impresioneze pe cei trei chefi cu preparatele sale delicioase. Aceasta este prima femeie care a câştigat Chefi la Cuţite.

Narcisa Birjaru este prima femeie care a câştigat marele premiu de la Chefi la Cuţite. De-a lungul competiţiei, tânăra de etnie romă s-a remarcat prin preparatele ei delicioase, dar și prin simțul umorului și atitudinea pozitivă.

Tânăra de etnie romă a făcut parte din echipa mov a lui chef Cătălin Scărlătescu. Aceasta l-a făcut mândru de fiecare dată pe chef şi i-a demonstrat de nenumărate ori că nu a gresit atunci când a ales-o în echipa sa.

Printre cele mai apreciate feluri de mâncare preparate de ea, s-au numărat tocănița țigănească, dar și „prăjitura lui mamaie”, o rețetă pe care Narcisa a numit-o exact după  cea de la care a învăţat să o facă.

Cătălin Scărlătescu s-a declarat impresionat de determinarea și talentul Narcisei Birjaru, anunțând că atunci când o să își deschidă restaurantul mult visat, aceasta se va afla cu siguranţă printre angajaţii săi.

„Eu o să-mi fac restaurant. Fata asta nu are cum să-mi lipsească mie din bucătărie. În ea simt cea mai mare luptă. Fata asta ar face orice să gătească superb, să câștige proba”, a declarat Cătălin Scărlătescu într-una dintre edițiile de la „Chefi la cuțite”. …https://www.romaniatv.net/narcisa-birjaru-castigator-chefi-la-cutite-2021-catalin-scarlatescu-vrea-sa-o-angajeze-la-el-la-restaurant_5574463.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ