spot_img
23.4 C
Vaslui
25-iun.-2024
spot_img

Nãscut în masina Ambulantei!

- Advertisement -

CADOU DE PASTE Ambulantierii huseni sunt demni de laudã: dupã ce gravida pe care o aveau de transportat la spital chiar în noaptea de Înviere, a dat semne cã i-a sosit sorocul, acestia si-au intrat repede în rolul de…moasã, fãcând totul ca nou-nãscutul sã ajungã pe lume perfect sãnãtos! A fost adus la spitalul municipal, iar medicii au spus cã micutul e vioi, sãnãtos, iar ambulantierii si-au fãcut foarte bine treaba!

Mama, o femeie din satul Hurdugi, spune cã s-a luat cu treburile si nu s-a gândit cã va veni momentul nasterii chiar în seara de Înviere. Dupã primele semne, a sunat la Ambulantã. Echipajul a venit cât se poate de repede, însã nou-nãscutul nu a mai avut rãbdare sã ajungã la spital: „Nasterea s-a întâmplat în Ambulantã. Oricum, noi luãm în calcul si astfel de situatii, cãrora trebuie sã le facem fatã”, au spus, modesti, ambulantierii.

S-a grãbit sã prindã Învierea!

Medicii spitalului municipal „Dimitrie Castroian” l-au preluat pe micut, dar si pe mama lui, acordându-le toate îngrijirile necesare. „La noi, la spital, au ajuns în jurul orei 23,30. Copilul si mama erau într-o stare bunã, iar greutatea bebelusului este de 2.450 grame. Este vioi, este perfect sãnãtos, chiar dacã a avut o nastere cu peripetii. Se mai întâmplã si astfel de cazuri, dar colegii ambulantieri sunt buni profesionisti si îsi fac treaba cum trebuie „, a spus medicul Wassouf Emad, directorul medical al spitalului municipal „Dimitrie Castroian” Husi. „Eu fãceam treabã prin curte, pregãtiri, ca înainte de Paste. A venit sorocul în Salvare. Imediat m-au ajutat cei de pe Ambulantã”, a spus Tatiana, mama micutului. Femeia mai are acasã doi copii. „Asa mi se întâmplã mie, sã nasc la zile mari: celãlalt copil, de exemplu, l-am nãscut în ziua de <<Întâmpinarea Domnului>>, iar pe Alexandru, iatã, în noaptea de dinaintea Pastelui! S-a grãbit sã prindã Învierea”, spune mama, în vârstã de 35 de ani.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.