spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
27-feb.-2024

Nascuti in zilele sfinte de Craciun

- Advertisement -

CADOURI VII DE CRÃCIUN 11 bebelusi au venit pe lume la Maternitatea Brlad în cele trei zile de Crãciun. Cele cinci fetite si cei sase bãietei nãscuti în zilele de 25, 26 si 27 decembrie la Sectiia de obstetricã ginecologie din cadrul Spitalului de Urgentã “Elena Beldiman“ din Bârlad sunt perfect sãnãtosi. Nasterea bebelusilor a fost cel mai frumos cadou de Crãciun pentru cele 11 familii.

Cinci fetite si sase bãietei au fost adusi pe lume, în intervalul 25 – 27 decembrie. Potrivit datelor de la Maternitatea Bârlad, în ziua de Crãciun au venit pe lume numai patru copilasi, douã fetite si doi bãietei. „Pe 25 decembrie, la Maternitatea Bârlad au venit pe lume patru bebelusi. Primul copil nãscut în ziua de Crãciun a fost un bãietel, la orele 3.15 dimineata. A fost o nastere normalã. Copilul a cântãrit la 3.800 de grame si este sãnãtos ca, de altfel, toti bebelusii nãscuti în aceste zile“, a declarat medicul Gabriela Danis, directorul medical al Spitalului de Urgentã “Elena Beldiman“ din Bârlad. A doua zi de Crãciun, încã trei fetite si doi bãietei au adus bucurie în rândul a cinci familii. Ieri, pânã la închiderea editiei se nãscuserã încã patru bebelusi, care, din spusele mãmicilor vor purta numele de Stefan si Stefania.

Cristian, primul copil venit pe lume în ziua sfântã de Crãciun

Cristian, este primul copil care a venit pe lume de Crãciun. Pãrintii lui sunt fericiti si sustin cã nasterea bãietelului este cel mai frumos cadou pe care l-au primit. „Cristian este primul nostru copil. A venit pe lume în jurul orei 3.15. A fost o nastere normalã si nu am întâmpinat nici un fel de probleme. Ca orice mamã îi doresc copiluluii mele tot ce este mai bun si ne-am decis sã-l botezãm Cristian, deoarece s-a nãscut în zi sfântã, cea a nasterii lui Iisus Hristos“, a spus emotionatã proaspãta mãmicã. Ziua urmãtoare a adus si mai multã agitatie la Maternitatea Bârlad, când alti cinci nou-nãscuti au venit pe lume. Primul dintre ei a fost un bãietel. Nicolas Ionut s-a nãscut la putin timp dupã ce orologiul a bãtut miezul noptii. „Nasterea bãietelului a fost cam dificilã. M-am chinuit de la ora 13.00, pânã la ora 1. 30. Bãietelul a cântãrit la nastere 3.600 de grame si este un copil sãnãtos. Eu si sotul meu îi dorim lui Nicolas, în primul rând, multã sãnãtate“, a spus printre lacrimi mama copilului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.