spot_img
17.4 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Natalia Mateuţ, despre arestare: Am fost dusă în tot felul de camere, dezbrăcată, cercetată

- Advertisement -

„Dacă eu sunt aici înseamnă că sunt nevinovată, altfel mă aflam acolo şi sper ca adevărul să iasă la iveală”, spune Natalia.

Natalia Mateuţ susţine că este nevinovată şi a povestit ce s-a întâmplat când a fost arestată în Olanda, potrivit libertatea.ro.

”Situaţia e simplă: am plecat pe 25 martie în Amsterdam cu iubitul meu şi cu un prieten de-al lui. Acolo ne-am întâlnit cu alţii. Am plecat în vacanţă, am vrut să ne distrăm. Lucrurile au decurs natural până vineri când am fost oprită pe stradă de poliţie. M-am speriat foarte tare când poliţia mi-a pus cătuşele pe mâini şi nu am putut să mai spun un cuvânt. Înainte de aceasta am vizitat oraşul, am făcut lucruri absolut normale pentru nişte turişti. Vineri am întrebat ce se întâmplă iar într-un final ni s-a spus motivul arestării”, a spus Natalia Mateuţ.

Cât despre zvonurile că s-ar fi drogat, fotomodelul a spus că a fumat marijuana în coffee shop-uri, unde este legal.

”Era după-amiază, eram pe stradă și am văzut că oamenii încep să alerge. Când a venit polițistul, m-a bruscat și a ridicat tonul și am țipat”, a continuat Natalia. Ulterior a fost dusă la secţia de poliţie, iar Dragoş şi Valentin au fost duși la o altă secţie. ”Poliţiştii de acolo sunt foarte scârboşi, sunt foarte stricţi, reci”, a spus vedeta.”Am fost dusă în tot felul de camere, dezbrăcată, cercetată. Eu nu aveam nici o carte de credit şi nu folosesc aşa ceva nici în ţară. Mi s-au luat toate obiectele şi apoi am fost dusă într-o cameră de detenţie”, a adăugat vedeta.

„Am început să plâng şi voiam să vorbesc cu părinţii mei dar mi se spunea că nu pot. Apoi mi s-a spus că am fost pusă în arest preventiv trei zile şi atunci se vor face cercetări. Am înnebunit când am auzit. Aceste date incerte mă disperau”, a continuat bruneta.

REALITATEA.net

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.