spot_imgspot_img
9.3 C
Vaslui
22-apr.-2024

Nava care a prăbușit podul din Baltimore a mai dărâmat și un chei la Anvers, în 2016

- Advertisement -

Nava care a lovit podul din Baltimore marți dimineață, provocând prăbușirea lui, a fost implicată și într-o coliziune în Belgia, în timp ce părăsea portul din Anvers, în 2016.

Potrivit Vessel Finder și arhivei de incidente maritime Shipwrecklog citate de The Guardian, în 2016, „Dali”, o navă de marfă de 290 de metri, cu o capacitate de 10.000 de containere, pleca de la terminalul de containere din Anvers îndreptându-se spre Bremerhaven când s-a produs incidentul. „Dali” a lovit partea laterală a cheiului, avariindu-l semnificativ. Nava a fost reținută atunci de autorități în Deurganckdok, Belgia. Din fericire, acel incident nu s-a soldat cu răniți sau poluare. Potrivit Vessel Finder, vremea era bună în momentul producerii impactului din Anvers, evenimentul fiind pus pe seama comandantului și pilotului. Vessel Finder a mai spus la acea vreme că nava, care a fost construită în Coreea de Sud, în 2015, de Hyundai Heavy Industries, era deținută de compania greacă Oceanbulk Maritime, dar a fost închiriată de Maersk.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/nava-care-a-prabusit-podul-din-baltimore-a-mai-daramat-si-un-chei-la-anvers-in-2016-2737073

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.