1.5 C
Vaslui
04-dec.-2022

Nave de război ruse au efectuat manevre cu muniţie reală în Mediterana

- Advertisement -

O unitate navală interarme rusă de luptă, aflată într-o misiune de antrenament în Mediterana, a efectuat joi şi vineri exerciţii tactice cu muniţie reală, a anunţat Ministerul rus al Apărării, relatează RIA Novosti în pagina electronică de sâmbătă.

Din această unitate fac parte trei nave de asalt de tip amfibie, două fregate din clasa Neustraşimi, un distrăgotor din clasa Udaloi şi două nave de susţinere din cadrul flotelor ruse Nordică, a Balticii şi Mării Negre, scrie Ria Novosti.

„În ultimele două zile (joi şi vineri), unitatea comună a efectuat exerciţii, inclusiv manevre de luptă cu artileria şi sistemele de rachete de la bord”, a anunţat ministerul vineri.

Navele de război urmează să se îndrepte spre baza navală de la Novorossiisk, în urma unui antrenament suplimentar în zona centrală a Mediteranei, programate pentru mai târziu, luna aceasta.

Contrar unor informaţii de presă, această unitate nu va ajunge la instalaţia rusă de aprovizionare şi mentenanţă din portul sirian Tartus, scrie RIA Novosti, fără să facă vreo precizare suplimentară.

www.mediafax.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.