spot_imgspot_img
11.9 C
Vaslui
13-apr.-2024

Tânără salvată din apele râului Moldova, unde a mers la scăldat / Fratele ei, care a sărit după ea, este căutat de pompieri cu o barcă

- Advertisement -

O tânără de 17 ani a fost salvată, sâmbătă după-amiază, după ce a alunecat în apele râului Moldova, în judeţul Neamţ, unde se afla la scăldat.

Ea a fost scoasă din apă de oamenii aflaţi în zonă, până la sosirea echipajelor de intervenţie, şi a fost resuscitată. Fratele ei, care a sărit după ea în apă, este căutat de pompieri cu o barcă. UPDATE 18.20 Potrivit ISU Neamţ, trei persoane au suferit atacuri de panică, fiind transportate la CPU Roman.

O femeie în vârstă de 40 de ani şi o fată de 16 ani au fost transportate de echipajul SMURD, iar un băiat în vârstă de 13 ani a fost transportat de un echipaj de la SAJ. La locul producerii evenimentului a ajuns şi un scafandru de la ISU Neamţ.

*** Pompierii au fost solicitaţi, sâmbătă după-amiază, printr-un apel la 112, să intervină pentru căutarea a două persoane în râul Moldova, în comuna Horia.

Acolo s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Roman cu o autospecială complexă pentru intervenţie, o barcă şi două ambulanţe SMURD (TIM şi EPA).   O tânără a fost scoasă din apă de cetăţeni până la sosirea forţelor de intervenţie, iar echipajele SMURD au făcut manevre de resuscitare. Tânăra a răspuns manevrelor şi a fost preluată de echipajul SMURD TIM şi transportată la CPU Roman, a arătat ISU Neamţ.

Citeste mai mult: adev.ro/ree7ox

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.