spot_imgspot_img
14.7 C
Vaslui
30-sept.-2023

„Negociem cu un mijlocas stânga”

- Advertisement -

O nouã mutare anuntatã de Ciobi

TRANSFER…FC Vaslui încearcã în aceste zile sã mai aducã un jucãtor la echipã. Antrenorul galben-verzilor, Liviu Ciobotariu a confirmat ieri interesul pentru un mijlocas stânga, declarând cã jucãtorul ar urma sã vinã din campionatul portughez.

FC Vaslui cautã în continuare solutii pentru atac. Zilele acestea, conducerea administrativã a clubului negociazã transferul unui mijlocas stânga din campionatul Portugaliei. Discutiile au fost confirmate si de Liviu Ciobotariu, antrenorul afirmând cã postul respectiv trebuie întãrit. „Cãutãm solutii pentru postul de mijlocas stânga. Conducerea administrativã poartã negocieri cu un jucãtor din campionatul portughez.” a afirmat tehnicianul. Dupã plecarea lui Sânmãrtean, FC Vaslui l-a reprofilat pe Liviu Antal pe postul respectiv, însã mutarea a scãzut forta ofensivã a echipei. Acest lucru s-a vãzut si în meciul cu CFR Cluj, ex-gãlãteanul având foarte putine faze la poarta apãratã de Felgueiras.Mai exact, în partida cu alb-visinii, jucãtorii antrenati de Ciobotariu au avut 9 ocazii de gol si doar trei suturi trimise pe spatiul portii adverse.

Pânã la urmã e LEGEA

Surse apropiate clubului vasluian au declarat cã începând din acest retur, producãtorul italian de echipament sportiv LEGEA va îmbrãca echipa în meciurile oficiale. Aceastã schimbare ar putea avea loc chiar în meciul de luni, cu Gaz Metan Medias

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.