spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
26-sept.-2023

UPDATE| Sasic sau Ilie Stan?

- Advertisement -

Noaptea chiar a fost un sfetnic bun. Daca aseara negocierile cu antrenorul croat intrase in impas din cauza pretentiilor financiare ale preparatorului fizic si ale antrenorului secund, in aceasta dimineata Sasic a venit cu o propunere ce scoate in evidenta profesionalismul sau. Tehnicianul vrea ca din suma deloc de neglijat, ce reprezinta salariile staffului tehnic cu care ar urma sa vina la Vaslui, 50% sa fie achitata in decursul sederii sale la echipa vasluiana, urmand ca cealalta jumatate sa fie achitata in cazul atingerii obiectivului impus de club. Inaintand aceasta propunere, croatul pare destul de increzator ca poate face treaba la Vaslui. In cateva ore se va decide antrenorul, Ilie Stan intrand si el in hora negocierilor aseara tarziu, atunci cand legatura cu Sasic parea a fi rupta.

Negocieri stagnate cu Sasic

Pretentii financiare ridicate ale staffului

Reorientãri…FC Vaslui îsi va afla astãzi antrenorul care urmeazã sã o pregãteascã în urmãtorul sezon. Croatul Milan Sasic a inspectat ieri tot ce tine de clubul vasluian , declarându-se multumit de ce a gãsit. Acesta a plecat în aceeasi zi în Germania, urmând ca pe searã sã dea un rãspuns în ceea ce priveste semnarea contractului. Negocierile par sã fi intrat în impas atunci când au fost aduse în discutie salariile antrenorului secund si ale preparatorului fizic, acestea încadrându-se peste ceea ce bugetul clubului le-ar putea oferi. Totul se va decide în decursul zilei de azi !

FC Vaslui cautã sã plece în cantonamentul din Austria având antrenor. În acest sens, dupã despãrtirea de Gabi Balint, conducerea administrativã a clubului a gãsit un antrenor foarte interesant din punct de vedere al CV-ului . Milan Sasic s-a prezentat încã de alaltãieri în Vaslui, pentru a avea timp ca în decursul zilei de ieri sã analizeze conditiile de care clubul dispune. Vizita la birourile clubului, la stadion si la terenul de antrenament l-a multumit pe antrenor, acesta declarând cã „nu sunt conditii de cinci stele, dar de trei sunt, suficiente pentru a face performantã.” Dupã vizita de la stadion, croatul s-a îmbarcat în avion, cu destinatia Germania urmând ca pe searã sã perfecteze contractul cu FC Vaslui. Negocierile dintre antrenor si „galben-verzi” au intrat intr-un impas atunci când draftul contractului a fost retrimis cãtre vasluieni, salariile cerute de antrenorul secund si preparatorul fizic fiind cam exagerate fatã de bugetul clubului. Cu mingea aflatã în terenul lor, cei din conducerea administrativã a clubului urmeazã sã ia o decizie finalã în cursul zilei de azi. În exclusivitate, Vremea Noua a intrat în posesia variantelor de rezervã, cel mai probabil un antrenor român urmând sã ia loc pe banca tehnicã a vasluienilor. Decizia se va lua în aceastã dimineatã, antrenorii luati în calcul fiind Ilie Stan, Mihai Stoichitã si Ioan Ovidiu Sabãu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.