Nelu Tătaru, despre maniera de lucru a actualului ministru al Sănătății: “Auzeam declarații că sunt județe unde nu știm ce se întâmplă. E grav!”

ALT FEL DE A LUCRA… Un obișnuit al deplasărilor în teren pe vremea când conducea Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru nu vede cu ochi buni maniera de lucru a actualului ministru, Vlad Voiculescu. Șeful Comisiei de Sănătate de la Camera Deputaților spune că restricțiile ar trebui impuse după anumite studii, și fiecare zonă ar trebui analizată în parte. “Auzeam declarații la Ministerul Sănătății că sunt județe în care nu știm ce se întâmplă. E grav!”, declară Tătaru.

Chirurgul hușean este de părere că măsurile luate de Ministerul Sănătății trebuie luate după vizite făcute în teren.Degeaba închid sau carantinez un oraș dacă în interior nu verific dacă sunt respectate niște reguli, și aceste reguli aduc după ele și o scădere a numărului de cazuri, tocmai prin scăderea transmiterii în comunitate. Sunt anumite studii – care erau făcute, cel puțin anul trecut – în care vedeam ce însemnau evenimentele private, ce însemnau locurile de muncă, ce însemna transportul în comun, ce însemna mobilitatea pentru școală. Toate aceste lucruri, analizate pentru fiecare localitate în parte, dădeau și măsura restricțiilor impuse. Cred că aici ar trebui să revenim, să analizăm fiecare loc în parte. Spunea undeva, cred că la o televiziune, săptămâna trecută, în care citeam pe burtieră – niște declarații la Ministerul Sănătății – că sunt județe în care nu știm ce se întâmplă. E grav! Coborâm în teren, mergem în județul acela și vedem ce se întâmplă” a declarat Nelu Tătaru la Digi24.
3 COMENTARII

  1. De ce Nelu Tătaru este mut când vine vorba de politică locala a jud. Vaslui????? Cardasieeeeeee frate .corb la corb nu scoate ochii. Las-o. Mama ei de covidarie. Domnule tatare economia județului….investitori .locuri de munca bine plătite și la Vaslui …știți.ceva ????? Ați uitat de unde plecareti???

LĂSAȚI UN MESAJ