Nelu Tãtaru, ministrul Sãnãtãtii: „le multumesc oamenilor pentru responsabilitatea si asumarea cu care trateazã pandemia”

RESPONSABILITATE… Ministrul Sãnãtãtii, Nelu Tãtaru, le multumeste vasluienilor care au înteles cât de gravã este pandemia prin care trecem si îi asigurã cã va face tot ce este cu putintã pentru a gestiona eficient si cu prudentã fiecare etapã de combatere a acesteia. „Am trecut, în acest an, prin momente critice, sãnãtatea si modul de viatã obisnuit al fiecãruia dintre noi fiind amenintate de pandemia cu care ne luptãm. Nimeni nu ar fi putut fi pregãtit pentru acestã turnurã a situatiei, însã Guvernul României a intervenit cu rapiditate pentru a gestiona eficient resursele prin care am reusit sã încetinim rãspândirea virusului Sars-Cov-2 si sã reducem riscurile de îmbolnãvire”, a transmis Nelu Tãtaru, candidat pe lista Partidului National Liberal pentru Camera Deputatilor.

De asemenea, medicul husean a explicat cã, în acest moment, sistemul de sãnãtate este pregãtit sã utilizeze toate resursele necesare pentru a iesi din criza epidemiologicã si cã va demara o campanie de informare despre importanta vaccinului anti-Sars-CoV-2. „A fost un an dificil, restrictiv, însã efectele implementãrii unor mãsuri menite sã ne protejeze sãnãtatea si sã ne mentinã în sigurantã pe toatã durata pandemiei au început sã fie vizibile. Oamenii au înteles cã suntem responsabili nu numai pentru sãnãtatea personalã, cât si pentru a celorlalti. Respectarea cu rigurozitate a mãsurilor impuse de autoritãti ne duce mai aproape de depãsirea acestei etape si de revenirea la normalitate. La fel ca si în celelalte state europene, legislatia adaptatã la situatia epidemiologicã a redus numãrul cazurilor de îmbolnãviri si a permis desfãsurarea activitãtii românilor în conditii de sigurantã. Dupã aceastã perioadã, putem privi cu optimism cãtre etapa urmãtoare, în care vom pregãti o strategie eficientã pentru distribuirea vaccinului anti-Sars-CoV-2. Vom demara o campanie de informare asupra importantei vaccinãrii, asa cum se întâmplã si la nivel european, pentru cã fiecare persoanã care va alege sã se vaccineze reprezintã un pas înainte spre viata obisnuitã si lipsitã de restrictii la care ne dorim cu totii sã revenim cât mai curând. Sistemul de sãnãtate din România este pregãtit în acest moment sã utilizeze toate resursele necesare pentru a iesi din criza epidemiologicã cu riscuri cât mai scãzute pentru români. Le multumesc oamenilor pentru responsabilitatea si asumarea cu care trateazã aceastã situatie si vom face tot ce este cu putintã pentru a gestiona eficient si cu prudentã fiecare etapã pe care o vom parcurge în vederea combaterii acestei pandemii”, a explicat ministrul Sãnãtãtii.

MATERIAL DE PROPAGANDÃ ELECTORALÃ, COMANDAT DE PNL VASLUI SI REALIZAT DE SC VREMEA NOUÃ SRL. COD MANDATAR: 11200025..
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ