Nelu Tătaru: ’’valul patru al pandemiei este inevitabil’’!

Nelu Tătaru

ÎN VÂRF… Președintele Comisiei pentru Sănătate și Familie de la Camera Deputaților, Nelu Tătaru, vorbește despre al patrulea val al pandemiei de COVID-19 și spune care va fi factorul declanșator al unei noi creșteri a numărului de contaminări. Fostul ministru al Sănătății susține că în acest moment suntem în vârful valului trei, dar nu exclude apariția valului patru mai devreme decât era preconizat.

“În acest moment este o concurență între vaccinare și boală. Sfatul meu pentru ca oamenii să se vaccineze ar fi ca dacă vrem să ajungem la o viață cvasi-normală, trebuie să ne vaccinăm. Lumea trebuie să se vaccineze. Cred că valul patru va fi după o mobilitate mai accentuată, dar stați să ieșim din valul trei. Suntem în vârf. Noi, specialiștii, urmăream cele patru barometre: prezența în unitățile de primire urgențe, secțiile de boli infecțioase, terapiile intensive și decesele. Aceste patru barometre sunt cele care ne spun unde ne aflăm. Mobilitatea e cel mai important indice care dă transmiterea comunitară. Spre exemplu, nu școala propriu zisă e cea problematică, ci modul în care ajunge elevul la școală, alături de bunici, părinți, etc…”, a declarat Nelu Tătaru.
4 COMENTARII

  1. cei din sistemul medical v-ati vandut la firmele de medicamente ale ocultei, nu v-ati mai saturat de bani.Prin reclamele pe care le fac aceste firme daunatoare va au in mana atat pe doctori cat si media cE BINE AR FI SA VA RETRGETI DIN POLITICA PT MOMENT DOCTORII CARE STITI MESERIE PT ca vor veni vremuri grele pt voi si iar o sa spuneti ca inaintasii vostri care au facut rau oamenilor la 1907 , 1929 ca a-ti fost persecutati de comunisti, dar de fapt fiecare au platit pt atrocitatile comise(au mai fost si erori dar putine ) ,,Dictatura proletara” apare pe fond de nemultumire a maselor.

  2. mai terminati-o cu asemena idiotenii, de unde stiti , de la oculta ? In Barlad a inchis toate magazinele de la ora 18( ora 17 normala) e o atmosfera de razboi, dar daca populatia suporta asa ceva inseamna ca isi merita soarta si ca atare ma conformez desi nu sunt deacord , dar in curand se va face lumina iar cei vinovati vor intra in altfel de carantina.Dumnezeu vede si va face dreptate.

  3. Tâmpenii! Vor tot fi valuri pana când vom fi atât de răs-vaccinati încât sistemul nostru imunitar va fi distrus si nu ne va mai putea apara de cea mai amărâtă bacterie. Astfel, vom depinde de vaccinuri și medicamente pentru a putea supraviețui. Iaca asa se va institui noua ordine mondiala: “sistemul” va decide cine moare și cine traieste. Daca “ieși din rând”, nu-ti mai primești doza de vaccin si crapi.
    Deja Pfizer a anunțat ca o a treia doza de vaccin este necesara și ca, în viitor, va trebui sa fim revaccinati cel puțin o data pe an.
    Se întâmplă acum ce prognozam eu cu vreo 25 de ani în urma, văzând cât de multe reclame la medicamente sunt la TV: companiile farmaceutice au atat de mulți bani și atât de multă putere, încât nici macar nu se mai chinuie sa ne convingă sa le cumpărăm medicamentele, ci ne obliga sa le luam! Asta, cu sprijinul autoritatilor pe care le-au corupt, și al media pe care o controlează.

LĂSAȚI UN MESAJ