spot_img
25.9 C
Vaslui
16-iul.-2024
spot_img

Nemtii de la E-on îsi bat joc de noi!

- Advertisement -

NERVI E-on-ul îsi face de cap! Au simtit-o pe pielea lor husenii, care în noaptea de 14 spre 15 decembrie au fost lãsati fãrã energie electricã. Husenii se tem ca “gluma” sã nu se repete si de sãrbãtori! Temererea lor este cu totul justificatã. În întreg judetul Vaslui, penele de curent, mai scurte sa mai lungi, sunt din ce în ce mai frecvente, iar facturile din ce în ce mai mari. Este si normal de vreme ce, compania a fãcut restructurãri de personal si nu a mai fãcut niciun fel de investitiii în sistemul de elctroficare, desi în contractul de privatizare era prevãzut cu totul altceva!

O defectiune la sistemul de alimentare cu energie electricã a orasului a fãcut ca, peste 11 ore, o mare parte din Husi sã stea pe întuneric, dar si în frig. “Suntem din zona Corni si, ca în mai tot orasul, curentul a fost întrerupt. Cam pe la orele 21,00 s-a întâmplat asta. Am dat zeci de telefoane la “Deranjamente”, dar nu s-a rezolvat nimic, pânã a doua zi cam pe la 9,00. A fost un cosmar, mai ales cã noi avem centrale termice care functioneazã cu energie electricã si am dormit îmbrãcati, din cauza frigului”, a spus huseanul Cãtãlin Biru, 36 de ani.

Prea putini angajati are E-on Moldova pentru un oras ca Husul!

SITUATIE “Eu cunosc personal pe angajatii de acum de la la E-on. Am lucrat acolo. Ei sunt bãieti harnici, dar sunt prea putin. Asearã chiar ei mi-au sus cã sunt doar doi oameni în tot Husul, pentru cã eu i-am sunat sã îi întreb ce se întâmplã. Ca sã verifici vreo 9 puncte si sã repari pe vremea aia toate defectiunile, nu se poate. E-on-ul ar trebui sã mai angajeze oameni la Husi. Aici era un centru foate bun, dar stiti cã l-au desfiintat, de când cu noile schimbãri. Iar lumea suferã!”, a precizat huseanul Daniel Dragomir, electrician de profesie.

Unele scoli si-au trimis copiii acasã, pentru cã era frig si întuneric în clase!

Întreruperea alimentãri cu energie electricã a afectat activitatea în unele scoli din oras, care au fost nevoite sã trimitã copii acasã, deoarece în sãlile de clasã era foarte frig. “Fãrã curent, nu ne merge centrala termicã. Plus cã era si cam întuneric. În clase este frig, noi trebuie sã fim atenti la sãnãtatea copiilor si s-a decis sã îi trimtem acasã”, au spus cadrele didactice ale Gimnaziului “Anastasie Panu” Husi. În tot acest timp, reprezentantii E-on-ului au dat asigurãri cã “totul va fi bine”. “Sunt niste defectiuni. Douã cabluri s-au rupt si a fost nevoie de reparatii, care au durat câteva ore”. “Câteva ore” însemnând, mai exact, 11!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

20 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.