spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

Nepotul fratelui lui John F. Kennedy a luptat în Ucraina: „Nimeni n-a știut”

- Advertisement -

Conor Kennedy, nepotul fratelui fostului preşedinte american John F. Kennedy, a dezvăluit că a luptat în Legiunea Internaţională din Ucraina împotriva ruşilor, în care s-a înrolat în secret la începutul anului, transmite vineri EFE.

Conor, în vârstă de 28 de ani, fiul avocatului Robert Kennedy Jr. (băiatul fratelui lui JFK, senatorul şi procurorul general Robert Kennedy) şi al lui Mary Richardson Kennedy, a anunţat pe pagina sa de Instagram că a luptat în secret pentru că nu a vrut să-şi îngrijoreze familia şi prietenii.

„Ştiu că această poveste iese la iveală, aşa că vreau să scriu un prim mesaj pentru a profita la maximum şi a-i încuraja şi pe alţii să ia măsuri. Ca multe alte persoane, m-a mişcat profund ceea ce am văzut că s-a întâmplat în Ucraina pe parcursul acestui an. Voiam să ajut. Când am aflat de (existenţa) Legiunii Internaţionale din Ucraina am ştiut că mă voi duce şi a doua zi am fost la ambasadă pentru a mă înrola’‘, a scris pe pagina sa de Instagram descendentul acestei cunoscute familii politice americane, care a ajuns în atenţia presei în momentul în care i s-a atribuit o legătură amoroasă cu cântăreaţa Taylor Swift…https://adevarul.ro/stiri-externe/sua/nepotul-fratelui-lui-john-f-kennedy-a-luptat-in-2214402.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.