spot_img
23.4 C
Vaslui
25-iun.-2024
spot_img

Nereguli în lant la AJF

- Advertisement -

Liga a IV-a

UN NOU SCANDAL… Oficialii echipei Vitis Suletea aduc acuze grave la adresa Asociatiei Judetene de Fotbal Vaslui si spun cã reprezentantii AJF au falsificat raportul de joc de la meciul Vitis – FC Gârceni, pentru a anula cartonasul galben primit de mijlocasul Gârceniului, Adrian Soldan. Mai mult, acestia cer ca FC Gârceni sã piardã meciul cu Olimpia Stãnilesti la masa verde deoarece a folosit un jucãtor aflat în stare de suspendare.

Vitis Suletea a depus un memoriu la AJF prin care solicitã motivele prin care Comisia de Disciplinã nu a luat mãsuri în cazul jucãtorului Adrian Soldan, care a fost folosit în etapa a III-a a play-off-ului, desi acesta fusese avertizat în primele douã etape. De asemenea, conducãtorii echipei din Suletea cer conducerii AJF sã deschidã o anchetã disciplinarã în ceea ce priveste falsificarea semnãturii delegatului echipei din Suletea. “S-a ajuns prea departe. Raportul de arbitraj de la meciul Vitis Suletea si FC Gârceni a fost falsificat, iar douã foi nu mai sunt cele legale. Delegatul echipei, Florin Chirilã a fost la AJF pentru a vedea dacã Ivãnicã a fost trecut pe foaia de joc si la meciul cu noi, si a observat clar cã semnãtura lui a fost contrafãcutã. S-a încercat falsificarea semnãturii delegatului pe douã pagini cu un pix de altã culoare. Singurul motiv pentru care s-a semnat în locul delegatului nostru este acela de a nu-i mai trece în raport cartonasul galben primit de Adrian Soldan. Acesta a primit galben la Suletea si la Fãlciu si nu avea drept de joc în meciul cu Stãnilesti. Am trimis memoriu AJF-ului prin care le-am cerut sã deschidã o anchetã disciplinarã, altfel vom formula o plângere penalã, iar politia va face cercetãri”, a declarat Gigel Ghenghea. Partida tur dintre Vitis Suletea si FC Gârceni a fost arbitratã de Valentin Bolea din Vaslui, observator fiind secretarul AJF Vaslui, Sergiu Ivan. De asemenea, presedintele lui Vitis, Gigel Ghenghea s-a arãtat nemultumit de modul în care comisiile AJF au judecat cazul lui Ionut Popa, jucãtor care a fost legitimat pe 15 mai si nu avea drept de joc în play-off. “În ceea ce priveste cazul jucãtorului Ionut Popa, deciziile sunt total eronate. Ne-au dat un rãspuns cã asa trebuie, mai mult ca sã scape de noi. Gârceniul trebuie sã piardã la masa verde meciul tur de la Suletea, dar si jocul din etapa a III-a cu Olimpia Stãnilesti”, a adãugat Gigel Ghenghea.

Soldan: “Nu este adevãrat”

Mijlocasul Gârceniului, Adrian Soldan se apãrã si spune cã nu a primit cartonas galben în partida de la Suletea. “Nu este nimic adevãrat, am primit cartonas galben la meciurile cu Fãlciu si Stãnilesti si am stat în returul cu Suletea. Nu vreau sã intru în scandal cu nimeni, dar nu e corect ceea ce a pãtit Gârceniul în acest an. Noi am jucat doar pe teren, iar rezultatele demonstreazã cã suntem echipa cea mai bunã. Niciodatã nu am vrut sã câstigãm prin alte mijloace si toate meciurile le-am jucat corect”, a declarat Adrian Soldan.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.