31.1 C
Vaslui
01-iul.-2022

Nesiguranţele unui model de top. Bella Hadid: „Eu am fost sora urâtă”

Bella Hadid are doar 25 de ani, dar a trecut prin multe. Supermodelul a recunoscut în repetate rânduri că a avut numeroase clipe de criză şi deznădejde.

Şi fiindcă ştie că nu e singură, se foloseşte de exemplele personale pentru a-i ajuta pe cei care caută răspunsuri. Căci deşi o vedem acum ca unul dintre cele mai bine cotate modele, dar şi o femeie superbă, traumele sale au chinuit-o mult timp, până în punctul în care a ajuns la depresie, anxietate şi chiar la lupta cu alcoolul.

Bella Hadid spunea recent că de câteva luni nu a mai pus gura pe alcool – o decizie pe care şi-a asumat-o după o perioadă în care a experimentat efectele nocive ale băuturii în exces. „Băusem destul până în acel punct. Iubeam alcoolul şi ajunsesem la un moment dat să-mi anulez ieşirile în oraş, pentru că simţeam că nu mă mai puteam controla în această privinţă. Hotărârea de a renunţa la alcool a venit şi după ce doctorul mi-a arătat efectele consumului asupra creierului. Acum nu mai simt nevoia să beau pentru că ştiu exact ce urmează.”

Citeste mai mult: adev.ro/r90sax

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here