spot_imgspot_img
19.5 C
Vaslui
29-sept.-2023

Netflix a lansat o nouă aplicaţie de Android. Facilitatea poate revoluţiona lumea abonaţilor

- Advertisement -

Netflix vine cu o nouă îmbunătăţire a aplicaţiei Android.”Downloads for You” va fi responsabilă de descărcarea automată a conţinutului.

Netflix a lansat o nouă aplicaţie de Android. Activarea acestei funcții va face ca Netflix să descarce singur filme și seriale despre care crede că sunt pe placul utilizatorului. Algoritmul serviciului vă face alegerea pe baza istoricului de vizionare al profilului folosit.

Utilizatorul va putea specifica limita spatiului pe care Netflix o va avea la dispozitie pentru aceasta facilitate. Exista trei optiuni in acest sens: 1GB, 3GB si 5GB. Download-ul se va face doar cand device-ul mobil este conectat la o retea wireless.

„Downloads for You” va functiona independent pentru fiecare profil in parte, astfel ca fiecare profil va avea propria lista de download-uri si va putea specifica propria limita de spatiu.

Desi Netflix spune ca noua optiune este valabila pentru tot continutul din cadrul platformei, in functie de conditiile particulare de licentiere, ar putea exista cazuri in care anumite titluri vor fi ocolite de algoritm.

Cu noua facilitate, Netflix tinteste piete emergente, acolo unde Android este foarte raspandit, iar planurile mobile sau disponibilitatea retelelor sunt problematice. Cu filmele si seriale descarcate automat in prealabil, utilizatorul are ce sa vizioneze si cand nu dispune de o conexiune la internet, iar Netflix isi creste, in acelasi timp, engagement-ul.

Mai tarziu in cursul acestui an, aceeasi facilitate va fi lansata si pe iOS.

De altfel, Serialul “Moștenirea lui Jupiter”/ “Jupiter’s Legacy”, ce cuprinde opt episoade, va fi lansat exclusiv pe Netflix, pe 7 mai.

Bazat pe romanele grafice semnate de Mark Millar și Frank Quitely, “Moștenirea lui Jupiter” este o dramă extraordinară cu supereroi, a cărei acțiune acoperă mai multe decenii și abordează complexitatea relațiilor de familie, putere și loialitate.

După aproape un secol în care au avut grijă ca omenirea să fie în siguranță, supereroii din prima generație sunt nevoiți să privească spre copiii lor care trebuie să continue tradiția. Tensiunile cresc atunci când tinerii supereroi, dornici să-și demonstreze valoarea, luptă pentru a se ridica la înălțimea legendarei reputații a părinților lor, dar și la înălțimea propriilor standarde.

Din distribuție fac parte Josh Duhamel, Leslie Bibb, Ben Daniels, Elena Kampouris, Andrew Horton, Mike Wade și Matt Lanter. …https://www.romaniatv.net/netflix-a-lansat-o-noua-aplicatie-de-android-facilitatea-poate-revolutiona-lumea-abonatilor_5300188.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.