Neti Sandu are coronavirus. „Vreau să aflaţi de la mine”

Neti Sandu are coronavirus. Realizatoarea și prezentatoarea horoscopului din cadrul Știrilor ProTV de dimineață s-a infectat cu SARS-Cov-2, iar acum se află în izolare. Vedetele Andreea Esca și Andi Moisescu, au fost și ele infectate cu noul coronavirus. Lipsa prezentatoarei horoscopului a fost sesizată de către fanii rubricii de câteva zile.

Pentru a-i ține la curent Neti Sandu a făcut anunțul pe care nimeni nu își dorea să îl audă.

Neti Sandu are coronavirus

Vedeta ProTV se află în izolare, iar stare ei de sănătate este una stabilă. Neti Sandu resimte virusul ca pe o răceală destul de puternică și are câteva simptome specifice.

„Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare. Mă monitorizez și țin legătura permanent cu medicul de familie. Sper că toată lumea să fie bine.”, a declarat Neti Sandu, pentru protv.ro.

Neti Sandu rămâne optimistă

Neti Sandu are coronavirus însă acest lucru nu a descurajat-o. Prezentatoarea horoscopului este convinsă că va trecere repede peste această încercare. Vedeta a declarat că în această perioadă a anului oricum își lua concediu mereu, pentru că se apropie ziua sa de naștere. … https://www.bzi.ro/neti-sandu-are-coronavirus-vreau-sa-aflati-de-la-mine-4070759?utm_source=PUSHBZI&utm_medium=PUSHBZI&utm_campaign=PUSHBZI
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ