spot_imgspot_img
spot_img
-0.9 C
Vaslui
04-dec.-2023

Nicolae Ciucă, premierul propus de PNL. Ciucă va conduce și negocierile cu PSD, în locul lui Cîțu

- Advertisement -

Liderii PNL au decis joi, în ședința Biroului Executiv Național, să îl propună pe Nicolae Ciucă pentru funcția de prim-ministru. Ciucă va conduce negocierile cu PSD, care vor fi reluate la ora 16. În ședința BEX, Florin Cîțu a fost cel care l-a propus pe Nicolae Ciucă.

ACTUALIZARE 14:30 Guvernul Ciucă va fi votat săptămâna viitoare, joi, 25 noiembrie, susțin surse politice. Nicolae Ciucă este acceptat și de PSD. Zilele următoarele, președintele Klaus Iohannis va convoca partidele la consultări, la Palatul Cotroceni.

ACTUALIZARE 14:05 Liberalii au votat în unanimitate, în ședința BEX, propunerea lui Nicolae Ciucă pentru funcția de prim-ministru. Propunerea ar fi fost făcută chiar de președintele partidului Florin Cîțu, susțin surse participante la ședință. De la ora 16, PNL și PSD reiau negocierile pe programul de guvernare. Negocierile vor fi conduse de Nicolae Ciucă.

ACTUALIZARE 13:15 Potrivit ultimelor informații din interiorul PNL, Florin Cîțu intenționează să îl propună în ședința Biroului Executiv Național pe Dan Vîlceanu pentru funcția de prim-ministru. În același timp, prim-vicepreședinții partidului îl vor susține pe Nicolae Ciucă, preferat și de președintele Klaus Iohannis.  …https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/sedinta-decisiva-la-pnl-pentru-numele-premierului-surse-nicolae-ciuca-ar-putea-fi-propunerea-votata-in-bex-1740235

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.