spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece

- Advertisement -

Scandal de proporții la Madrid, unde o familie de români s-a mutat în casa unei femei în vârstă, care este plecată de câteva luni în Canada, la copiii ei, și nu are de gând să plece.

Cazul – care a stârnit revoltă – este tratat pe larg de presa scrisă și de televiziune. Potrivit antena3.com, un cuplu de români s-a instalat confortabil într-un apartament din cartierul Lavapiés. Proprietara locuinței este Pepi, o bătrână de 86 de ani, care a plecat în urmă cu câteva luni în Canada, la fiica ei, după moartea soțului. Șederea ei s-a prelungit, pentru că a avut nevoie de o intervenție chirurgicală la ochi, iar absența ei a fost observată de românul „Corcele” – așa cum este numit de presa spaniolă. Împreună cu soția lui, s-a instalat în casa lui Pepi, iar vecinii au fost cei care au observat asta și au luat atitudine chemând presa. „Corcele” le-a spus reporterilor că știe bine legea și că atâta vreme cât nu există o plângere din partea proprietarului nu poate fi evacuat. El susține că locuința era plină de praf, semn că nu mai locuia nimeni acolo de mult timp, și a presupus că a fost abandonată.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/niste-romani-s-au-instalat-confortabil-in-casa-unei-spaniole-plecate-la-copii-in-canada-si-nu-mai-vor-sa-plece-2766213

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.