spot_imgspot_img
17.6 C
Vaslui
30-sept.-2023

Noaptea Muzeelor 2022. Sute de evenimente sunt programate pentru această seară în 87 de orașe din țară

- Advertisement -

Peste 200 de evenimente sunt programate pentru această seară, în 87 de locuri din țară, de Noaptea Muzeelor. În București vor putea fi vizitate 64 de muzee, galerii de artă, case memoriale și biblioteci. De asemenea, Primăria Capitalei va găzdui 9 expoziții, o proiecție de filme istorice și o proiecție video despre București.

Noaptea Muzeelor revine anul acesta cu sute de evenimente găzduite de muzee și organizații culturale în 87 de orașe din țară.

Dragoș Neamu – organizator Noaptea Muzeelor: Prima surpriză vine de la Muzeul de Istorie din Brașov, este vorba de scrisoarea lui Neacșu, este prima scrisoare scrisă în română. După 106 de ani iese din arhive. Este interesant cum un muzeu etnografic, cum e cel din Cluj, cochetează cu tehnologiile din realitate virtuală și elemente reale.

În București, 64 de instituții își deschid porțile în seara de 14 mai, unde vizitatorii se vor putea bucura de concerte, proiecții digitale, dar și piese de teatru…https://www.digi24.ro/magazin/timp-liber/cultura/noaptea-muzeelor-2022-sute-de-evenimente-sunt-programate-pentru-aceasta-seara-in-87-de-orase-din-tara-1939357

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.