23.2 C
Vaslui
18-aug.-2022

Noi detalii şocante din ancheta privind camionul în care au fost găsiţi 53 de morţi. Şoferul era drogat şi se ascundea printre cadavre

- Advertisement -

Şoferul camionului abandonat, plin cu zeci de migranţi, care au murit din pricina căldurii, în San Antonio, a fost găsit de poliţie drogat şi ascuns într-un tufiş, printre cadavre, relatează Reuters.

Poliţiştii din San Antonio l-au surprins, luni, pe Homero Zamorano Jr, originar din Texas, într-un tufiş, în vecinătatea camionului abandonat, conform documentelor predate, joi, în instanţă.

Cincizeci şi trei de migranţi au murit în incidentul legat de traficul de persoane înregistrat în Statele Unite. Membrul Camerei Reprezentanţilor a Statelor Unite ale Americii, Henry Cuellar a declarat pentru Reuters că s-a descoperit că Zamorano consumase metamfetamină.

Homero Zamorano Jr, 45 de ani, a fost înfăţişat, joi, instanţei din San Antonio, unde a fost informat de acuzaţiile de trafic de persoane. În cazul în care va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă maximă de închisoare pe viaţă sau pedeapsa cu moartea şi o amendă de până la 250.000 de dolari.

Citeste mai mult: adev.ro/rec5rl

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.