spot_img
34.3 C
Vaslui
13-iul.-2024
spot_img

Noi elevi în practicã la IJJ Vaslui

- Advertisement -

O NOUÃ TURÃ… În perioada 1 iulie – 31 august 2024, 17 elevi de la Scoala Militarã de Subofiteri Jandarmi „Petru Rares” Fãlticeni se aflã la Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Vaslui pentru a desfãsura un nou stagiu de practicã.

Elevii-jandarmi vor efectua stagiul de practicã în structurile de ordine publicã, pentru a-si aplica notiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs si pentru a întelege mai bine aspectele legate de misiunile specifice armei.

Pe parcursul stagiului, tinerii vor fi coordonati si îndrumati de tutori profesionali, cadre militare cu experientã în munca de jandarmerie. Acestia vor participa la toate activitãtile desfãsurate de îndrumãtorii lor, urmãrindu-se atingerea obiectivelor si mãsurilor prevãzute în programa stagiului de practicã.

„În prima zi, elevilor le-au fost prezentate aspecte legate de specificul unitãtii, atributiile, programul si misiunile desfãsurate de jandarmii vasluieni în zona de competentã teritorialã. Acesta este cel de-al doilea stagiu de practicã din programa scolarã, iar în luna decembrie, elevii vor absolvi Scoala de Subofiteri Jandarmi si vor deveni subofiteri. Acest stagiu de practicã. cu un caracter practic-aplicativ, reprezintã o oportunitate valoroasã pentru viitorii absolventi ai scolii militare de subofiteri de a-si aplica cunostintele acumulate pe parcursul anului scolar”, a declarat conducerea IJJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

 1. Toți care comentați negativ despre acești tineri, sunteți plini de ura, invidie pe cei care au ales să facă ceva în această viață. Huliganii și frustrații stau și pun etichete,fără să cunoască acești tineri în realitate.Rusine să vă fie, se pare că sunteți instruiți de Sosoaca .

 2. Sincer mult respect lor ca au ales o asemenea meserie,chiar ar fi bine să vă tragă câteva pulane pe spate ca sa vă reveniți dracului la realitate…

  • Serios? Le dam o dictare sa vezi cât sunt de prosti?
   Da’ , na’, tu ghiogar din tata în fiu, la ce altceva sa te ducă mintea? Prost , prost da’ cu gura mare.

  • Serios? Le dam o dictare sa vezi cât sunt de prosti?
   Da’ , na’, tu ghiogar din tata în fiu, la ce altceva sa te ducă mintea? Prost , prost da’ cu gura mare.

 3. Unde-i cazați pe voinicii ăstia?
  Sau vor executa doar patrule pe timp de noapte iar ziua … o petrec și ei pe unde apucă !🤔🤔🤔

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.