Noi fluxuri de vaccinare anti-COVID în județul Vaslui, începând cu 1 martie

Începând de luni, 01.03.2021, în județului Vaslui, trei noi fluxuri devin operaționale pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech.

Este vorba despre următoarele cabinete de vaccinare:

  • Ambulatoriul de specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui – un flux nou
  • Sala de Sport, str. A. I. Cuza, Huși – un flux nou;
  • Centrul de Revitalizare Corporală și Loisir Bârlad- un flux nou

Capacitatea de vaccinare în fiecare flux de vaccinare este de 60 de persoane pe zi. Programarea pentru vaccinare se adresează persoanelor vulnerabile care fac parte din etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități.

“Pentru asigurarea accesului tuturor categoriilor de persoane la programarea pentru vaccinare, au fost identificate mai multe posibilități de înscriere. Astfel, înscrierile se pot realiza individual, direct în platforma ROVACCINARE, accesând pagina web: https://vaccinare-covid.gov.ro/ pe bază de CNP, prin call center, la numărul unic 021.414.44.25, prin medicii de familie și prin personalul din direcțiile de asistență socială. Facem precizarea că fiecare persoană se poate înscrie pe platformă alegând una dintre modalitățile corespunzătoare categoriei din care face parte”, au precizat reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ