spot_imgspot_img
11.2 C
Vaslui
25-feb.-2024

Noi informații în dosarul incendiului de la „Ferma Dacilor”. Complexul era racordat ilegal la curent

- Advertisement -

Patronii de la Ferma Dacilor ar putea fi vizați de mai multe acuzații. Asta după ce Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei a confirmat pentru HotNews.ro că pensiunea era branșată ilegal la sistemul de electricitate, iar experții spun că improvizația făcută pentru curentul electric era un adevărat pericol.

Valentin Stan, jurnalist Digi24: „Ferma Dacilor” primea curent electric de la o stație care fusese avizată pentru alimentarea unei singure locuințe. Patronii ar fi racordat întreaga pensiune la această stație în mod ilegal. Un punct care trebuia să alimenteze o singură locuință alimenta întreaga pensiune care avea foarte multe surse de curent. Această improvizație nu ar fi putut niciodată să facă față la consumul real pe care îl avea Ferma Dacilor. Este un răspuns oficial dat de Autoritatea Națională pentru Reglementare în Energie. Patronii ar fi folosit un cablu electric pe o distanță de aproape 650 de metri între stația respectivă și pensiune. Este o infracțiune, conform Codului Penal, și ne-am putea aștepta ca în perioada următoare procurorii să extindă acuzațiile.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/noi-informatii-in-dosarul-incendiului-de-la-ferma-dacilor-complexul-era-bransat-la-o-statie-electrica-facuta-doar-pentru-o-locuinta-2639049

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.