spot_img
17 C
Vaslui
16-iun.-2024
spot_img

Noi succese ale micilor pianisti de la Palatul Copiilor Vaslui

- Advertisement -

BRAVO… Elevii de la Palatul Copiilor Vaslui au obtinut noi premii, de data aceasta la Festivalul-concurs international de interpretare pianisticã „Micul Virtuoz”. Astfel, Clarisa David (7 ani), anul I de studiu, a obtinut premiul special, David Geles (11 ani), anul I de studiu, locul I, Miriam Tudusciuc (15 ani), anul I de studiu – locul I
Antonia Irimia (12 ani), anul II de studiu – locul I, Alesia Ponea (11 ani), anul III de studiu – locul I, Matei Leicã (14 ani), anul VI de studiu – locul I. Festivalul-concurs international de interpretare pianisticã „Micul Virtuoz” a avut loc pe data de 19 mai si a reunit aproximativ 160 de concurenti din tarã, precum si din alte 15 tãri. Elevii din judetul Vaslui au fost însotiti de profesorul-coordonator al cercului de pian, Olaru Constantin. „Felicitãri, dragi elevi! Felicitãri, stimate profesor Constantin Olaru! Felicitãri, distinsi pãrinti!”, a transmis Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Nu este nici o ura între semeni, este despre bunul simț al unora care se țin de niște posturi și se cred de neînlocuit. Cu siguranță dacă lăsa postul liber se găsește înlocuitor.

  2. „Stimate profesor Olaru, crezi că la vârsta pe care o ai,ești de neînlocuit? Nu există nici un semn de empatie pentru tinerii care nu au un loc de muncă .Să ocupi un post primind și pensie si salariu ,este prea mult.

    • De peste 30 de ani munceste si aduce premii. La automodelism si la muzica. Sunt cel putin 5-6 tineri la Palat care se tin doar de sonorizari, negative, ore de canto pe bani si nu scot copiii la concursuri. Fac spectacole sa dea bine la autoritati-spectacole de doi bani. Sa va fie rusine, comentatori rau-voitori si tineri mercantili! FELICITARI, Mosneag si spor pe mai departe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.