spot_img
14.5 C
Vaslui
29-mai-2023

NOROCOSI

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Putea sã fie si mai rãu:

MECI NEBUN… Împinse de la spate de rezultatele nefavorabile din etapa anterioarã, FC Vaslui si Pandurii Târgu-Jiu, douã echipe cu profil ofensiv, au jucat deschis si au oferit un meci frumos cu cinci goluri. Finalul de joc a fost unul de infarct, gorjenii au egalat în prelungiri, iar victoria a venit în ultima fazã a meciului, Balaur fiind eroul Vasluiului.

“Dulãul” a rãmas consecvent viziunii sale si a mers pe acelasi sistem cu patru fundasi, doi închizãtori si un atacant sustinut de trei mijlocasi. Fãrã Milanov, Adailton si Papp, Hizo a mutat inspirat si i-a trimis în teren pe Jovanovic, Buhãescu si Balaur, ultimii doi contribuind decisiv la victoria Vasluiului. Cum era de asteptat, gorjenii nu s-au bãgat cu fundul în poartã, asa cum fac majoritatea echipelor mici care vin pe “Municipal” si au jucat fotbal. S-au deschis, iar acest lucru i-a costat, Sânmãrtean a pasat perfect peste apãrarea gorjenilor, iar Buhãescu a deschis scorul cu un sut la coltul scurt. Oaspetii puteau reintra în joc însã, Voiculet (34) trage milimetric pe lângã, în timp ce Viera (36) este blocat în ultima clipã de Jovanovic. Dupã numai trei minute, Sânmãrtean are o actiune personalã, dribleazã doi adversari, cade în care si obtine penalty. Wesley înscrie, e 2-0, iar de aici meciul pare sã fie mai usor. Nu a fost deloc asa, în partea secundã, Pandurii a continuat sã creeze si sã atace, iar fotbalul curat a fost rãsplãtit, Nistor (61) readucându-si echipa în grafic dupã un gol superb. FC Vaslui a avut o reprizã secundã slabã, în timp ce oaspetii au dominat si au ratat patru ocazii mari prin Batin (65, 73) si Nistor (71, 89). În cel de-al doilea minut de prelungiri, Batin egaleazã si Pandurii putea obtine un punct meritat la Vaslui. Însã, Ionut Balaur nu este de acord, înscrie dupã numai un minut si readuce Vasluiul în avantaj. Chiar dacã nu au fãcut un meci prea strãlucit, “galben-verzii” au obtinut trei puncte mari în economia clasamentului Ligii 1. În etapa viitoare, FC Vaslui se deplaseazã la Bucuresti, pentru jocul cu Sportul Studentesc.

“De multe ori am jucat mai bine, dar am pierdut”

La finalul jocului, antrenorul Vasluiului, Viorel Hizo a declarat cã nu este multumit de aspectul jocului, dar importante sunt cele trei puncte. “Bãietii au arãtat cã au caracter, au reusit sã revinã dupã ce au fost egalati. A fost un joc foarte greu, înaintea cãruia ne-am trezit cu douã probleme: Gladstone cu o lombosciaticã puternicã si Milanov, care s-a accidentat la o ciocnire cu Balaur la antrenament. Aceste douã probleme s-au adãugat suspendãrilor lui Adailton si Papp. De multe ori am jucat mai bine decât azi (n.r ieri) si am pierdut. Nu am reusit sã jucãm foarte bine si am câstigat. Ãsta este fotbalul, poate nu meritam sã câstigãm dar am reusit. Este meritul jucãtorilor. Bãietii au muncit enorm. Nu sunt multumit de aspectul jocului, dar am reusit sã acumulãm trei puncte. Nu stiu dacã a fost norocoasã victoria, la 2-0 nu trebuia sã permitem celor de la Pandurii sã înscrie de douã ori. La al doilea gol au fost greseli în lant, cu Milisavljevic care nu trebuia sã faulteze la acea situatie si cu iesirea neinspiratã a lui Cerniauskas”, a declarat Viorel Hizo.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.